12.4.2013

Perjantailounas ja pitsiliinainspiraatiolle jatkoa


On vähän pinna ollut viimepäivinä kireällä. Tänään tsemppaan extraa. Ruokailuhetket on ne, jolloin herkimmin napsahtaa, kun Uhmakas ei suostu syömään liian suuria tai liian pieniä leipiä. Jälkeenpäin kyllä naurattaa, kun miettii punaisena karjuvaa poikaa: "EN! HALUA! NOIN PIENIÄ! JUUSTOHÖMPSYJÄÄÄÄÄÄRGH!"

Tänään ruokailtiin rauhaisasti, melkein. Kermaperunoiden loppuminen aiheutti alkavan raivokohtauksen. (Terveiset isälle liian hyvistä eilisen jämistä!) Loput jauhelihapihvistä saatiin syötyä niin, että lupasin kertoa jonkun jutun joka suupalan kunniaksi. "Kun äiti oli pieni, meillä oli kesähoidossa kana ja kukko". Jne.

Eilen asettelin pitsiliinan päälle vesikannun, johon poika totesi: "Mallikasta. Voit kirjottaa siitä sun pokiin." Siispä sellainen kuva tähän oheen. Pitsiliina sai muuten kaverin. Tein omasta päästä, kun en löytänyt ohjeita. Ensin ajattelin purkaa koko homman, mutta nyt huomenissa se jo näyttääkin ihan hauskalta.

No, poika siirtyy puikkoihin ja kertoo jotain näistä kuvista:


ubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

wwwwbååå5444444444444442

oööö+7gg

dww222222222222222222222222222222222a3


2 kommenttia:

 1. Voi vitsi noita muksujen höpinöitä! :D Kai kirjoitat niitä ylös? Mä kirjoitan aina seinäkalenteriin parhaita juttuja (ku ne täytyy kirjoittaa heti ylös, muuten unohtuu) ja sit osan kirjoitan niistä vielä kuukausipäiväkirjoihin muistoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin hauskoja! Ja suuri osa unohtuu jo päivän aikana, joten kyllä ne tosiaan pitäisi heti kirjoittaa ylös. Osaa kirjoitan vauvakirjaan, ja täältä blogista niitä pitäisi myös kaivaa parempaan talteen.

   Ihania muuten ne sun aikasemman päivityksen kirjat! Tosi ihana idea!

   Poista