11.4.2013

Pitsiliinainspiraatio

Bongasin Pieni valkoinen kani -blogista pitsiliinapäivityksen ja söpöt liinat jäivät kummittelemaan mieleen.


Eilen illalla järjestelin Suuri Käsityö -lehtiä. Kuvasin jokaisesta lehdestä sivun, jolla esitellään piirrokset lehden malleista. Nyt voin inspiraation tullessa selata kuvat läpi, lehtipinon sijaan. Sain heti testata tämän hienon systeemini toimivuutta, kun halusin löytää ohjeen pitsiliinaan. Lehdestä 2013-3 löytyikin ontelokuteesta virkattu lattiatyynyn päällinen, jota ajattelin testata liinana. Tuli aika hauska, ja oli nopea tehdä. Haluaisinpas kokeilla uusiakin malleja, joten ei muuta kuin takaisin kuvia selaamaan!

5 kommenttia:

 1. Hieno on. Mäkin kudoin siis neuloin joku aika sitten pitsiliinan, mutta siitä ei tullut kovin hienoa, joten purin sen.

  VastaaPoista
 2. Jos pitsiliinoja haluatte muuten vain niin mun kaapista löytyy vino pino valmiita.en oo käyttäny "muutamiin" vuosiin.

  VastaaPoista
 3. Hmm, voi olla, että hauskinta on just se tekeminen, ei omistaminen. ;) Itekään en oikein tiedä, mikä näille nyt olisi paras funktio. Teen läjän ja vien lahjoiksi muille? :D Mutta voin mä joskus tonkia sun kaapit.

  VastaaPoista
 4. Tärkkää ja ensi talvena lumihiutaleiksi ikkunaan :)
  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niitähän voisi käyttää lasinalusina muina vuodenaikoina!? (..koska meillähän siis käytän niin usein lasinalusia.)

   Vähän muuten huvitti, kun laitoin tuon kyseisen liinan vesikannun alle ja asettelin pöydälle, niin poika totesi: "Mallikasta. Voit kirjoittaa siitä sun pokiin."

   Poista