8.4.2013

Arkea ja syitä juhlaan


 

Arki alkaa taas. Ja pienten kanssa on aina aihetta juhlaan. Joko siksi, että saavutetaan tärkeitä merkkipaaluja tai siksi, että toipilaana juhliminen lohduttaa.

Tyttö (pian 8kk) kiipesi eilen tv-tasoa vasten polvilleen ja sitten jaloilleenkin! Ja nukkuu käytännössä kokonaisia öitä, kunhan välillä (ehkä kerran yössä) vähän hyssytellään. Itsellä aukeaa ihan uusi maailma iltavapaiden (siis ihan kotonakin vietettävien) ja yöunien merkeissä! Joskin hassusti tuntuu, että pitkät unet ja ehkä varsinkin imetyksen väheneminen tekeekin mut ihan hullun väsyneeksi. Lisäksi oon ihan pihalla lapseni hyssyttelyistä: en yhtään tiedä, miten pitäisi itkuihin yöllä vastata. No, Sankari-iskä osaa. Annan sen vielä hetken vastata näistä tilanteista. Oon kuitenkin onnistunut nukuttamisessa venyttelemättä kaula-aukkoa, sekin on siistiä!
 
Pojalla sitten onkin muheva korvatulehdus molemmissa korvissa. Reppana oli eilisen ihan kipeänä. Nyt on valitettavasti (tai ehkä kuitenkin "onneksi"...) antibiootit aloitettu. Tänään mun lauleskelut ottavat ilmeisesti muista syistä korviin. Totesi äsken, että "äiti älä viitsitse laulaa tuota laulua, se on änsyttävä. Laula jo se loppuun." Hih, en malttanut kertoa, että sen voisi kyllä lopettaa keskenkin, vaan lauloin tyytyväisenä loppuun.

Ja viikonloppuna vietin ihanan itsenäisen illan, yöhön asti, ystävän synttärijuhlissa. Niiiiiin kivaa! Mutta ihmeellisen vaikeaa oli alkuun olla yksikkö, ilman sylintäytettä tai edes itkuhälytintä pälyiltävänä. Tuossa seurassa tunnetta ei kyllä kestänyt pitkään, kun porukka oli kuin Omat Taskut. Ihania naisia.

Hmm... Meillähän on auto tänään käytössämme! Ehkä juhlistamme tätä hienoa maanantaita kahvilassa. Juhlimme Uusia taitoja, Korvatulehdusta, Arjen alkamista, Kivan viikonlopun hyvin sujumista, Kevättä, Hyviä öitä. Viimeisenä mainitun kunniaksi syödään pulla isänkin puolesta. Voin uhrautua.

Ja pakko vielä laittaa tämmöinen pieni, omassa mittapuussani hyvinkin uutiskynnyksen ylittävä juttu tänne loppuun. En enää pakkomielteisesti seuraa blogin kävijämäärää, mutta tällainen näkymä bloggerin etusivulla kiinnitti sivusilmävilkaisullakin huomion ja nappasin saattumallisesta screenistä kuvan.
Hauskaa on seurata myös tietoja, millä hakusanoilla blogiin on tultu.  Montakin kertaa joku on päätynyt luokseni Googlen kautta "karkasin kotoa" -haulla. Tuskin tämä sivu vastasi etsimäänsä? Jämälangat, jumppapallon kaava, virkattu hame ja muita askarteluun liittyviä hakusanoja ovat jotkut käyttäneet tänne löytäessään. Ja kovasti kiinnostaisi, että tarkoittikohan "sydänvarpaat" -hakusanan käyttäjä termillä samaa, kuin minä. Mutta vähän ihmetyttää esim. haku "mustaa miestä 2013"...

2 kommenttia:

  1. hmph, mun kävijämäärä on yli 2000 vähemmän, vaikka blogini on pian kaksi vuotias, hmph uudestaan. ehkä lakkaan käymästä täällä, niin vähenee edes vähän sun vierailijat. hmph.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varmaan ite käyn niin usein? ;D Mutta oho kyllä, en tajunnut, että se on tosiaan noin paljon! Onhan se aika hurjaa.. :| Tilastojen mukaan suurin osa on tullut fb-linkkien kautta ja sitten seuraavaksi eniten kävijöitä on tullut muistikirjamaaliskuuta mainostaessani ja parin blogin kautta, jossa tämä näkyy "näitä seuraan" -listassa.

      Poista