29.4.2013

Prinsessaunelmaompelus


Olen kuullut neuloosista. Onko ompeloosi olemassaoleva termi, vai meneekö hutia, jos käytän sitä? Sellainen nyt kuitenkin iski heti aamusta. Vähän pelottavan maaninen, semmoinen kevyt innostus ois paljon kivempi.. Mutta nyt on taas tarve tyydytetty hetkeksi, eikä päässä risteile mitään kovin pakottavia ajatuksia. (Paitsi vähän karkailee mieli virkkuukoukkuun...)


Prinsessahörhelöä

Alushameeseen pitsinpätkää

Muhkeaa!

Koska Prinsessa nukkui, sovitin valmista Pojan päälle, yrittämättä tehdä numeroa mekkoon pukeutumisesta. Vähän se hymyili ja kysäisi, että "pyörähdänkö?" Kesken pyörähdyksen hymy hyytyi ja näytti tuntevan kummallisuutta. Riisui hameen hiljaa. Tulikohan tästä nyt joku trauma? Hame siis mahtui kohtakolmeveelle, mutta herättyään Prinsessakin sovitti, ja sopi. Ehkä parhaimmillaan on näiden sovittelijoiden välikokoisella. Peilin edessä pienempi sovittelija alkoi heti heiluttaa itselleen kuninkaallisesti. Uusi ihana taito sekin!


Tämänkertaisen ompeluhetken mahdollisti:

Prinsessan hyvät päiväunet
mr Piin vanha t-paita
superhalvalla joskus ostetut kangaspalat
pitsin ja kuminauhan jämät
kiehtova joulukalenteriauto
äidin autopilotille kytketty miksimiksikatotätä -vastaaja (toistelee "oo", "jaa", "vautsivau" jne...)

4 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia! Ne harmaat kolahti mulla vielä enemmän, joku kausi taas menossa...
  Mulla taas on mobile/himmelimania! Lapsen katosta keikkuisi vaikka ties mitä, jos koukkuja olisi enemmän. Nyt ne vaan vaihtuu tiuhaa tahtia! Seuraava on vielä kuvaamatta, mutta sen verran jo pakko kehua, että sillä onnistuin saamaan lapsen pysymään sängyssään, jihuu.
  Nyt kun kesä tulee niin voisikin ommella kaikkia hellehörhelöitä, kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harmaasta itekin viehätyn juuri nyt enemmän. Jämämatskut saneli tämänkertaiset värivaihtoehdot. Aattelin, että toi vois hyvin toimia sitten vähän isommalla tytöllä vaikka alushameenakin. Oih, tai vaikka jonkin harmaan röyhelöreunapaidan kanssa. Ah. (Eihän liika ole liikaa? ;D)

   Mobilepäivitystä odotellessa! :)

   Poista
 2. Oi miten hieno! Ihanat on nuo alta vilkkuvat pitsit:) Tuo toimii varmasti vaikka minkä väristen vaatteiden kanssa ja röyhelöitähän ei voi olla liikaa kun prinsessoista on kyse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin mäkin ajattelin. Harmi vaan, kun Prinsessa itse ei vielä ole ilmaissut, tykkääkö olla prinsessa vai ei. Saa sitten isona oksentaa vauva-ajan kuville, jos ei luukki miellytä. ;) No mut hei, onhan se nyt aika epätodennäköistä, näillä geeneillä ja asennekasvatuksella? ;D

   Poista