5.4.2013

Jämälangat pipoksiKäsillätekemispuuska iski ja koska ei syntynyt mitään varsinaista ideaa, piti tyytyä jämälankojen käyttöön (kokonaisten kerien tuhoamisen suhteen, puhumattakaan uusien lankojen ostamisesta). Hyvin sainkin pätkät kulumaan, tämmöinen kevätlippis niistä syntyi. Olisin halunnut tupsusta yksivärisen, mutta mitään lankaa ei jäänyt riittävästi, joten jämäteemalla jatkoin senkin kanssa.

Kun ei se kesä ja kesälippiskausi nyt oikein näytä tulevan, niin pojan kanssa koitetaan totutella ajatukseen, että kyllä se kevätkin on ennen kesää elettävä.

Kesken kuvausten piti ruveta "tekemään kesää", tuhoamaan lunta. Äitin poika.
(Saappaat väärissä jaloissa ja lepakkokalsarit. Piti vain piposta pikaisesti ottaa kuva...)4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siitä tuli kyllä aika hauska, joskin kierroksen rajat jäi taakse vähän tyhmästi näkyviin. Jos ois valkonen tai joku muu yksvärinen tupsu ja jos ompelis pipon kylkeen design-lapun, niin näyttäis vakuuttavalta jopa. ;)

   Poista
 2. Onpa kiva pipo! _Tosi_ hieno jämälanka-askartelu! :) Meillä mummi virkkaili samantapaisen syksyllä, tarttis varmaan kaivaa kevätlätsäksi meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sai hyvät arvostelut pojalta ja ulkoiluttajaiskältä: poika tykkäsi häikäisysuojasta ja isä kehui, että pipo piti hyvin pään lämpimänä lumisohjossa pyörimisestä huolimatta. Jämälanka-askartelut on parhaita, saa jotain uutta ja yllättävää ihan tyhjästä ja ilmaisen tuntuisesti. :)

   Poista