10.4.2013

Eipä tässä mitään kummempaa tällä kertaa.

"Äiti piirretäänkö?"
"Joo, voidaan piirtää."
Innosta puhkuen poika kiskoo PIIRTOPÖYDÄN laatikosta.
...Mitä ihmettä?


Ei kellään olisi mitään kivoja blogeja vinkattavana?

Seuraamani päivittelevät nyt mun rytmiin liian harvakseltaan (vinkvink vaan heillekin), pitäisi löytää listan jatkoksi muitakin kivoja!

Mitä sinä luet?
Mainosta omaasi!


Ihan vaan sitä vielä, että pitääkö pääsiäiskoristeet jo laittaa pois?


5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä täällä sekoilen oikein urakalla. Tsori!

   Poista
 2. Hei,

  on jo pitänyt pitkää "ilmiantaa" itseni. Jostain Helin blogin kommenttiosiosta eksyin sun blogiin silloin kun olit vasta aloitellut bloggailua. Jäin ilman muuta lukemaan, koska kirjoitat hyvin, hauskasti ja mielenkiintoisesti. Äläkä huolehdi, olet mielestäni kirjoittanut hienosti, kertonut arjesta tarpeeksi totuudenmukaisesti mutta kuitenkaan paljastamatta mitään sellaista, minkä vuoksi pitäisi punastella seuraavan kerran törmätessä :)

  Sun blogi on ollut mun seurana imetyssessioissa, ja edelleen jokailtainen hyvänyönimetyksen rutiinini on tsekata, josko olisit postannut (kiitos iPhonelle). Tällä hetkellä niissä pisimmissä sessioissa luen valeäiti-blogia, jota aloin lukemaan alusta alkaen muutama viikko sitten (http://www.valeaiti.blogspot.fi). Se saattaa olla sulle jo tuttu, mutta ajattelin mainita varmuuden vuoksi. Hillittömän hauska!

  Ajattelin myös tasapuolisuuden nimissä kertoa, etät minullakin on salasanallinen blogi, joka ei päivity päivittäin eikä aina viikoittainkaan ja tekstitkin tuppaa olevaan rönsyileviä ja puuduttavia. Mutta sinne saat kyllä kutsun, jos laitat spostiosoitteesi vaikka fb:n inboxissa. :)

  Kiitos sinulle kivasta blogista ja paljon tsemppiä kevätpäiviin niiden kahden päiväseuralaisesi kanssa - mulla meinaa välillä palaa hihat jo yhden kanssa ;)

  -Hensku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, kiva nähdä täällä! :D Vähän kyllä jo punastutti (varmastikin ihan hyvällä lailla) kuulla, että oon sun iltarutiineissasi. ;D Oonkin joskus lukenut tuota Valeäitiä, ja se on kyllä hauska! Olin ihan unohtanut koko paikan. Täytyypä lisätä kirjanmerkkeihin. Ja fb:n inboxissa palaan ehdottomasti asiaan, jollet vaikka käy täällä lukemassa, kun vastaan, että ehdottomasti tuun kurkkimaan sunkin rönsyilyä! :)

   Poista