9.9.2016

Unohtaneille ja ujostelijoille!
Lankakerhon kokoontumiskutsun jälkeen on sirkat sirittäneet hiljaisuuden läpi, kuin leffoissa konsanaan. Ja mitä ne on ne pallerot, jotka tuuli pyyhkäisee hiljaisen aavikon poikki? Eli nyt kaikki ujostelijat, älkää olko niin kuin Heidi Pii, joka ei koskaan uskaltaudu uusiin juttuihin ja tuttuihin, vaikka mieli tekisi. (Hihi...)

Siispä huudan kutsuhuudon uudelleen, vaikka täälläkin jo huusin, ja Sisko huusi tykönään:

Torstaina 15.9. klo 18:00 
neulotaan ja hengaillaan 
Siskon luona Seinäjoella
(osoitteen saat meiltä kysymällä).

Olet tervetullut ja toivottu tulija!Ja hei, hyvää viikonloppua! Itse olen viikonlopun yksin lasten kanssa, joten saatan kaivata jossain vaiheessa ennen sunnuntai-iltaa aikuiskontakteja. Olkaa varuillanne siellä puhelinten ääressä.2 kommenttia:

  1. Mä yritän tulla, jos vain muistan (muistuta siis) ja jos E-P on vapaalla niin että pääsen yksin lähtemään. Tokikaan mun kutominen ei oo onnistunut viime aikoina YHTÄÄN!.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva! Katsotaan, kun se päivä koittaa! Ja hoksasinpa just, etten oo vastannut sun taannoiseen ehdotukseen mitään: mulla kun on edelleen se kone rikki. Koskahan saisin aikaiseksi viedä korjaajalle...? Tai osaatko sä sanoa, miksi tekee koko ajan sotkua kankaan alle?(Ja vähän myös vaivaa se toinenkin syy edelleen, enkä siksikään osaa suunnitella itselleni menoja... Plääh...)

      Poista