12.9.2016

Pulleat reidet ja ekat farkut

Meidän Miuku söötteine palleroreisineen ei puolivuotiaana mahtunut lainkaan niihin legginseihin, joita isosiskonsa puolivuotiaana (5-kiloisena) käytti. Eikä mihinkään muihinkaan legginseihin, hyvä että löytyi edes sopivia sukkiksia. Housuista vain lökäpökät tuli kyseeseen. Nyt, kun painoa ei olekaan tullut kuukausiin merkittävästi lisää, toisin kuin pituutta, on legginsiosastoltakin alkanut löytyä sopivaa päälle pantavaa. Itse asiassa myös pois laittamieni vauvahousujen joukosta on saanut nostaa joitain takaisin kaappiin.

Näihin collegefarkkuihin  ihastuin kirpparilla ja koska koko oli 86 (yleensä Miuku käyttää pienempiä kokoja), uskalsin näinkin piukat pöksyt ostaa. Ostopäätökseen toki vaikutti myös kiva hutiostoksen salliva euron hinta.

Ja näyttäähän ne nyt ihanilta! Niin tuli ison tytön näköiseksi! Ja kuten liikkeistä näkyy, ei kireys haittaa jumppaliikkeitä, kun pöksyt on kivaa materiaalia. Ja kuten kuvista näkyy, ei taida vielä olla syytä huolestua kasvukäyrän muutossuunnasta. Ihana pumpulavauvapötkylä hän on edelleen. Tai vauva ja vauva...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti