6.9.2016

Mitäs kivaa? -iltatreffit
Viime yönä liian varhain karannut uni pyrkii nyt takaisin silmien taakse. Vähän liian aikaisin. Hoidettavana olisi iltapala, iltanukutukset, oma nollausaika ja niin, se parisuhdeaikakin vielä.

Usein mietitään pitkin päivää miehen kanssa, että tehdään sitten illalla jotain "kivaa", kun saadaan talo hiljenemään. Kumpikaan ei kuitenkaan osaa ehdottaa leffan, pelailun tai saunan lisäksi mitään inspiroivampaa. Millaisia teidän muiden lapsenvahdittomat iltatreffit on? Kynttiläillallinen takapihan terassilla itkuhälytinten kanssa? Tramppatreffit ja iltakävely tontin reunoja pitkin moneen kertaan kiertäen? Maja keittiön pöydän alle ja juustokattaus evääksi? Lavatanssit olohuoneessa? Irtokarkkivati tai sipsipussi ja kodinhoitohuoneen lattialle katettu piknik ja pullonpyöritystä.

Hmm, yllätyinpä tässä itsekin kekseliäisyyttäni ja ideoiden vaivatonta putkahtamista. Noistahan kaikki olisi hauskoja! Mutta sitten, kun lopulta viimeinenkin ipana sulkee silmänsä, päätän minä vielä neuloa yhden palmikkokuvion valmiiksi, ettei mene laskut sekaisin. Ja sen jälkeen katsoa sen kesken jääneen typerän ohjelman loppuun, kun kestää "enää 40 minuuttia". Sen jälkeen toinen vastaa vielä pariin whatsapp-keskusteluun ja naputtelee pari työjuttua. Ja sitten jommalla kummalla uni pyrkii pintaan ja laittaa sanomaan sen tylsän "mä meen nyt nukkuun".

No niin, nyt mulla siis olisi listalla viisi höpsöä treffijuttua toteutettavaksi. Tuleeko teiltä ideoita lisää? Mr Pii, mitäs "kivaa" tänään tehtäisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti