16.9.2016

Mitenkäs eilinen kerho meni?

Mukavan moni on tänään kysellyt, kuinka eilinen kässäkerho sujui. No hyvin! Olipa meillä etäneuloja instagrammissakin! No, oikeastihan paikalla ei tällä kertaa ollut Mymmelin ja Myyn lisäksi muita, mutta emme lainkaan lannistuneet. Sovimme uuden kerhoajan, ja samoin kuin viimeksikin, huudamme kutsuhuutoa kiinnostuneille, ja neulomme sitten joko kaksin tai kymmenin. (Varmistan vain vielä siskolta, että mitäs me sovittiinkaan ajasta...)

Kerhoilu oli aika ruokailu- ja juttelupainotteista, joten neulomusta sain aikaan peräti kuvassa näkyvät 8 kerrosta. Silmukoiden luominen oli kamalan vaikeaa jutellessa. Varoitanpa vain muitakin tulevia kerholaisia tästä. Tai sitten pitää ainakin osata pitää suunsa hetken kiinni. Tämä ei ole vielä Se Paita, josta olen puhunut. Se vasta muhii. Tästä on tulossa jotain, mitä en muista ikinä ennen tehneeni: villasukka Minulle Itselleni.Kuvassa eiliseltä jäänyttä piirakkaa, kaikki 8 neulottua kerrosta ja nuutuva hortenskaystävä. Nyt suunnataan auton nokka kohti mökkiä ja syystalkoita.
2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä tosi kiva idea :D Harmi, että asun niin kaukana! Meilläkin oli ystävien kesken "kutomista ja kuoharia" kerhokokoontuminen vähän aikaa sitten <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa hauskalta sekin! Jatkakaa ihmeessä, voidaan pitää vaikka tällaisia sisaruskerhoja ympäri Suomea. ;D

      Poista