26.9.2016

Ihana tinttikuosi!

Piipahdettiin viikonloppuna Seinäjoen reissun yhteydessä H&M:llä. Nappasin lapsille nopeasti jotain arkivaatetta. Kaikki kun ovat kasvaneet edellisestä koosta yllättäen yli. Miukun kanssa on tullut halu siirtyä bodeista paitoihin ja isommilla lapsilla näkyy melkein poikkeuksetta nilkat, ranteet ja/tai napa.

Tämä tinttikuosi ihastutti heti ja nappasin samaa sarjaa sekä paidan, että legginsit. Vasta kotona huomasin, että tinttien alla olevissa teksteissä lukee nimiä. Siellä Clairen, Doriksen ja Lisan seassa olen minäkin uusine, pyöreine silmälaseineni. (Joita en valitettavasti ole vielä oikeassa elämässä löytänyt. Luotan siihen, että Mikael Gabriel esimerkillään tuo markkinoille juuri Ne Kultaiset Kakkulat, joita olen ainakin tammikuusta asti etsinyt.)
Ja kuten kuvista näkyy, kuola valuu. Teemme hampaita. Porukalla. Pitkin yötä. Hatarien muistikuvien mukaan viime yönä ainakin klo 00:40, 01:jotain, 03:00 ja 04:00-05:00.  No, jospa pian olisivat tältä erää sitten valmiit.


Huomenna muuten Lankakerho klo 18! Onko joku unohtanut ilmoittautua? Vielä ehtii!


2 kommenttia:

  1. Ihanaa kangasta oisko ollu kokoa xxxl/miehet faarikin tykästyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kyllä epäilen. ;D Mutta ois aika erilainen kuosina, jos setäihminen pukeutuisi tuollaiseen. Että mitä ne naisiksi nimetyt tiput siinä vaatteessa niin kuin kuvastais? :D Machomiesten paita? :D

      Poista