27.9.2016

KakkakaappiMuistan, että yksi tuttavalapsi kävi vaippaikäisenä AINA olohuoneen verhon takana kakalla. Yksi omistamme kakkasi aina päästyään marketin leluhyllylle seisoskelemaan. Tämä oli jo ihan vitsi, jolle naurettiin kymmeniä kertoja. Että jos ummettaa, niin lähdetään vain Tokmannille piipahtamaan. Tai että älkää nyt vain päästäkö sitä sinne hyllylle, meillä ei oo varavaippoja.

Tämä talomme tämänhetkinen vaipakas karkaa kakalle kuivauskaappiin. Vähän höpsöä, mutta näin on. Tilannetta mallintaa kuvassa lapsen sijaan tuttu tuuraajamme Erik. Lapsi kun nukkuu, ihme ja kumma, päiväunia juuri. Kerrankin. On mennyt hammashommien takia edelleen niin pikkupätkissä ja jatkuvasti itkeskellen ne hommat...

Mutta takaisin kakkakaappiin. Paljastan nyt taas lapsellisuuteni, kun haluaisin tirskua aiheella lisää. Eli kertokaa, millaisia kakkapiiloja teidän lapsillanne on ollut.
8 kommenttia:

 1. En muista onko koskaan ollut varsinaisia piiloja, mutta kummasti siitä äidin tai iskän silmien alta lähdetään pois :D huoneessa kun tyyppi leikkii ovi kiinni, niin just tasan tietää mikä on vastassa kun menee katsomaan!

  Niin hurjaa, meillä on tuo vaippahärdelli nyt lopullisesti ohi! Meillä kakataan nykyään ihan vain pönttöön tylsästi.
  Vähän ehkä jopa nyyh, vaikka en nyt tiedä onko tosissani ikävä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ei tarvi haistaa tai tarkistaa, kun tietää muutenkin, mistä on kyse. ;) Oi, vaipatonta aikaa odotan kyllä epäuskoisella innolla! :D

   Poista
 2. Isompi kykkii usein keittiön pöydän alla tai makuuhuoneen nurkassa ovi kiinni. Pienemmällä ei vielä ole mitään kaavaa, viimeksi tänään päästeli kesken ruokailun syöttötuolissa. Että hyvää ruokahalua vaan kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi istualtaan kakkaaminen on kyllä älytön ajatus! ;D Ei voi olla mukavaa hommaa silleen! :´D

   Poista
 3. Olohuoneen pöydän alla.

  Onko tässä samaa kuin kissoilla? Kakkaavat piiloon, jotta vihollinen ei löydä ja pääse jäljille. Muinaisjäänne evoluution takaa?

  Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muuten olla joku tälläinen! Niin sisäsyntyiseltä tuo toimintatapa kyllä tuntuu. :D

   Poista
 4. Arvostan aihetta ja naureskelin Tokmannin kakkahyllylle!

  Meillä ei kyllä ole mitään kakkapiiloja havaittu, vaan pikemminkin kakka tulee tilanteessa kuin tilanteessa, vaikkapa samalla, kun ilman vaippaa on pyyhkimässä pölyhuiskalla iskän rumpuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, loistavaa! Meillä on varsinkin tytöt olleet sellaisia jännäkakkaajia, ettei puhettakaan, että olisivat kakanneet missään poikkeustilanteessa. :D En muista, että olisin joutunut siivoamaan jätöksiä mistään muualta, kuin vaipasta. Paitsi 2 kertaa kylpyammeesta. :´D

   Poista