7.9.2016

Tuubihuivi ja palmikkopipoPipoprojektista innostuneena päätin neuloa omallekin lapselle vastaavan setin. Arvelin tämän pienemmän olevan ennakkoluulottomin villavaatteiden suhteen. Kuvaussessio antoi vähän ymmärtää, ettei hänkään ihan mielellään käytä 7 veljeksestä neulottuja asusteita. No, ehkä en tositoimissa vedä pipoa silmille ja saatanpa laittaa kypärämyssynkin alle.

Jotain hauskaa näissä kuvissa kuitenkin oli, vaikken ehtinyt tähtäämään tupsua joka kuvaan tai rajaamaan pyykkitelinettä pois. Sainpa ikuistettua mageet legot yläikenissä, jotka harvemmin kuvissa näkyvät. Ja kerrankin tuli paljon blogiin sopivia valmiiksi sensuroituja kuvia. Kuvausaikaa oli siis aina puoli sekuntia sen jälkeen, kun pipo oli saatu päähän.

Huivi on ainaoikein-neuletta tasona, muistaakseni 20 silmukkaa puikolla ja pötkön pituus venyttämättä vajaa metri. Pipossa (84 silmukkaa) on palmikkoa, jota en ole aikoihin tehnyt. Enkä varmaan tee vastedeskään. Huh, ärsyttävää touhua.


Lapsia, tai siis lasta ei ilmeestä huolimatta vahingoitettu kuvauksissa. Paitsi kutittamalla villalangalla ja pukemalla päälle muutamia kertoja samaa ärsyttävää pipoa ja huivia.

Mietitte muuten varmaan kuumeisesti (olen ihan varma), että mitenkäs meidän eilisilta. No, Mr Pii luki päivitykseni, lähti kauppaan sipsiostoksille ja palasi juuri, kun lastenhuoneissa hiljeni. Nappisuoritus. Koitin kysäistä, että mitäs nyt, ja hän jotenkin huolimattomuuttaan mainitsi väsystä. Silmiä pyöritellen kysyin, että mennäänkö kuitenkin vain nukkumaan. Ja koska hän ei selvästikään nähnyt tai ymmärtänyt silmien pyörittelyä, hän erehtyi tarttumaan ehdotukseeni. Seuraavat minuutit etenivät sitten niin, että minä nalkutin ja kiukkusiivosin ja hän ihmetteli. Ja sitten hän meni nukkumaan ja minä chattailin vielä pimeässä olohuoneessa kavereiden kanssa puoli tuntia. Että semmoista kivaa me sitten tehtiin. Vaan onpa sipsipussi kaapissa odottamassa tätä iltaa. Tai huomista. Tai jotain lokakuista iltaa.
3 kommenttia:

 1. Oi en kestä miten suloinen Pikku miuku! Erityisesti tuo missä on tutti suussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miten ne miehet osaakin aina poimia sen "väärän" vihjeen? 😒

   Poista
  2. No niinpä!! Ja miten ne ei muka osaa lukea silmien pyörittelyä ja äänensävyjä? :D Sitten vaan ihmettelevät lopputulosta. ;)

   Ja nää asusteet (tutti myös) kyllä korostavat Miukun suloisuutta kivasti. Tosin ei tykkää näistä yhtään. :D

   Poista