10.1.2016

Turkooseja helmiä ja pieni norsu


Ostin eilen rannekorun. Serkkuni ja eri serkkuni vaimo myyvät EDEN -koruja, joita ostamalla autan Aasiassa prostituution uhreiksi joutuneita naisia. (Voit tutustua toimintaan tarkemmin täällä.)

Koska tarkoitus on hyvä, en vain päässyt yli kiintymyksestäni tuohon pieneen norsuun. Muuten olisin saattanut päästäkin. Mutta hyväntekeväisyydestä ei voi kieltäytyä syyllä "en mä nyt tarvii", eihän? Norsun lisäksi ihastuin väreihin. Mikä on yllättävää. En ole ollut "tämän värinen" aikoihin. Aiemminkin oon miettinyt lempiväri- ja pukeutumisväriasioita (esim. täällä), ja taas ollaan uudenlaisessa vaiheessa. Värikkäässä ja monipuolisessa. Ja sekös on kivaa.


5 kommenttia:

 1. Tuo on ihana! Ja musta sopii ihan hirveen hyvin sulle, vaikka ei tosiaan värinä ole ehkä semmoinen, mitä sulla olis paljon nähnyt! Mä kans löysin Edeniltä itselleni riipuksen, josta R. K. totesi, että se onkin ihan sun näköinen. :) Korun etiketin takatekstin otsikko oli Opening new doors - vaikuttikohan se alitajuisesti mun päätökseen heittäytyä mukaan tähän juttuun lähes siltä istumalta?! Varmaan tämä oli vain "käsikirjoitettu" niin. <3 Musta on ihanaa, kun noita koruja on niin monentyylisiä, että jokainen voi löytää omansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkasin tuon sun korun tuolta nettisivuilta ja kyllä, kovin on sun näköinen, nimeä myöten. :) Kun kuulin, että säkin olit ottanut näitä myyntiin, oli oma ajatus myös sellainen "no tottakai!" Eli ihan sun kuuloinen juttu. Mahtavaa! :) Ja tosiaan, monenlaisia koruja kyllä löytyy, ihan jokatyyliselle käyttäjälle.

   Poista
 2. Voi ihanaa! Huippua että nämä löysi tiensä sullekin asti. Mallailin sulle monia korviksia mielessäni, mutta nyt kun näen, niin tämä norsuhan on myöskin niin sopiva.

  VastaaPoista
 3. Rannekorut tuntuu nyt jostain syystä kivoimmilta käyttää. Liittyy varmaan vauvan repimistaitojen kehittymiseen, kun varsinkaan roikkuvat korvikset ei houkuta. ;) Ja silmälasien myötä on muutenkin muuttunut korvismieltymykset, mikä on kyllä vähän harmi.

  Äiti keksi, että ostetaan noista koruista yksi lahja, ja oli kyllä kiva tonkia, että mikä olisi saajan näköinen. Toivottavasti osuttiin yhtään sinnepäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella korvisten suhteen, ja sain myös samanlaisia kommentteja työkaveri-äideiltä, että roikkuvat ei taida oikein sopia vielä.

   Kivaa, toivottavasti lahjan saaja ilostuu!

   Poista