12.1.2016

2-vuotislahja ja paketointi-ideaKummityttö täytti 2 vuotta. Ajateltiin tukea keittiökasvatusta hankkimalla hänelle lahjaksi essu ja puisia ruokajuttuja. Rasia piti tarvikkeille toki hankkia myös. Ikean pyöreä hatturasia pyöri sitten jonkin aikaa esillä ja säpsähdin aina ihmettelemään, että mikä kakku pöydälle on jäänyt. Siitä se ajatus sitten lähti.

Askarreltiin isoimman lapsen kanssa Fimo-massasta mansikkakoristeet ja irralliset kakkukynttilät (liekkinä muovikristalli) ja mansikkakoristeet. Puukirjaimet poika sai maalata ihan itse ja käsityölaatikosta löytyi punosta kermakoristeiksi. Koska Isoveli sai auttaa tässä hommassa, sai Keskisisko olla korttiaskartelukaverina. Ja komea kuva serkkutytöstä tulikin. Lahjan antajat puhkuivat intoa ainakin yhtä paljon, kuin pikkuinen lahjan saajakin!

Ja hyvin lähti synttäriväellä leikit käyntiin näillä herkuilla!

(Paremmat kakkukynttilät, ja helpommin, olisi kyllä saanut pyöreästä puurimasta. Seuraavalla kerralla sitten...)

6 kommenttia:

 1. Mahtava idea, tuo pakkauskakku ja kynttilätkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja hassua oli, että tällä kertaa lopputulos muistutti jokseenkin ideaa, eikä mennyt ihan mönkään! ;)

   Poista
 2. Mahtava idea! Ja kuinka hienoa, että joku jaksaa panostaa näin paljon paketointiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä oon kyllä tätä poikkeusta lukuunottamatta NIIIIN simppeleiden pakettien nainen. ;D Mutta ihailen kyllä itsekin paketointiin panostavia. :)

   Poista
 3. Aivan ihana ja mahtava idea!!!!! Ja vielä se, että kakun sisällä tosiaan voi säilyttää kaikki tarvikkeet kahvi ja ruokaleikkeihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Ja juu, hyvin mätsäsi nyt lahjan sisältö ja ulkokuori. Jätinkin siksi noi kynttilät irrallisiksi, että voi helpommin käyttää säilytyslaatikkona. :)

   Poista