2.1.2016

ParisuhdeaikaaKolmannen lapsen jälkeen ei luonnollisestikaan ole ollut hirveitä määriä ylimääräistä parisuhdeaikaa. Nyt lomalla kuitenkin on helppo jatkaa valvomista vielä pienimmänkin nukahdettua, kun aamuja on mahdollisuus venyttää myöhemmiksi.

Niinpä on taas ehditty tehdä pitkästä aikaa sitä yhtä kivaa aikuisten juttua. Useina iltoina kerran, joinain kaksi. Eilen yritin vongata kolmatta kertaa, mies ei enää jaksanut. Vaikka olin jo päivällä varoittanut, että "tänä iltana sitten tapahtuu". Vähän suutuinkin, kun ei enää irronnut. Vonguin ja kiukuttelin, ja yölläkin vielä tökin hereille, että pliis. Kun itse kuitenkin jouduin vielä valvomaan. Mietin, että viitsinkö tänään enää nöyrtyä pyytelemään... Mutta enhän mä nyt malta olla, varsinkin, kun tuo toinen ei tee mitään aloitteita asian suhteen. Ehdotinpa jo sitäkin, että eikö voitaisi kerran nopeasti, vaikka lapsetkin on hereillä. Mutta ei kuulemma, liian hankalaa. Joten odottelen, että saadaan jälkikasvu nukkumaan.

Ja tiesitte varmasti, etten puhunut Siitä, mitä ekana ehkä olisi tullut mieleen. Vaan siitä, mitä ainakin meidän perheessä tehdään heti tilaisuuden tullen salaa pieniltä lapsilta (isompana voivat lapset tulla ehdottomasti mukaan, odotankin sitä jo innolla), eli lautapeleistä. Tällä hetkellä oon ihan kyltymätön Carcassonnen suhteen. Toivottavasti päästään tänään hommiin ennen kymmentä. Jos vaikka mr Piikin jaksaisi sitten sen kolme kertaa putkeen.
8 kommenttia:

 1. Meillä on ihan samat iltapuuhat :) Tosin Carcassonnessa kaikkine lisäosineen kestää niin kauan, ettei kumpikaan jaksa kuin yhden erän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli jouluna vasta perusversio, oon kyllä aiemmin sitä pelannut, mutten silloin vielä lämmennyt. Nyt oon ihan innoissani. ;) Eilen kerittiin 4 kertaa... ;D

   Poista
 2. Hahaha! Ensiksi ajattelin sitä yhtä juttua, mutta sitten olit niin explicit etten voinnu uskoa että puhuit siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D En sentään niin avoimeksi heittäytynyt. ;D

   Poista
 3. Mä jo ehdin ajatella, että tulipa poikkeuksellisen avoin blogikirjoitus. :D Vaan eipä siinä mitään. Avoimuus on muotia, varsinkin Marja Hintikka Liven myötä. Lisää lautapeliaikaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään ihan niin avoin sitten kuitenkaan. ;D Mut Marja Hintikka Live on kyllä hauska show!

   Poista
 4. Mahtavaa, laatuaikaa. :) Oli kyse sitten lautapeleistä tai mistä tahansa muusta. ;)

  VastaaPoista