22.1.2016

PikkuponnaritTytön hiukset ei oikein ylety ponnarille (ylikasvaneet otsahiukset), ja ranskanletillä eivät pysy. Auki ollessaan näyttävät, no, aika karmeilta. Koitetaan kasvattaa niitä sen verran, että voidaan sitten oikeasti kehitellä jokin toimiva malli tukkaan.

Tämmöiset pikkuponnarikampaukset on näppärä välimuoto ponnarista ja letistä:Meillä on nyt monenlaisia variaatioita näistä. Tyttö inhoaa hiusten laittamista, mutta saan  suostuteltua sen kammattavaksi tarjoamalla vaihtoehdoiksi jotain jännittävää: haluatko pikkumyynutturan vai leijonankorvat? Peppiletit vai Milli-Pillin sarvet? Elsaletti vai Annan letit? (Ja otsatukka siis pikkuponnareilla kohti muuta kampausta.)

Nämä kuvat on otettu ennen joulua. Ihmeellistä, miten paljon hiukset ovatkaan kuukaudessa kasvaneet! Ehkä kohta päästään kampaajalle? Ennen toivoi lyhyttää tukkaa, niin kuin veljellä. Sitten nähtiin Frozen ja hänestä tuli Elsa...5 kommenttia:

 1. Mulla on samat konstit oman letin kanssa käytössä. Mutta onko nuo sellaisia pieniä kuminauhoja? Oon miettinyt, että onko ne kertakäyttöisiä vai saako ne ehjänä päästä irti. Valistatko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on juuri niitä pieniä, sormuksen kokoisia. :) Kyllä ne aika kertakäyttöisiä on, ehkä toisinaan kaksikertaakäyttöisiä. Venyvät aika äkkiä ja saattavat toisella käyttökierroksella kesken kaiken katketa. Mutta silti tykkään: pysyvät hyvin paikallaan, ovat siistin näköiset (käytän myös itse otsatukkajuttuihin ja lettien päihin), eivätkä sotkeennu siten, miten etukäteen pelkäsin. Kantsii ehdottomasti kokeilla ainakin! :)

   Poista
 2. Pidän Ilonalla lyhykäiset hiukset kun se niin inhoaa niitten kampaamista eikä taida pysyä ponissa, ja mä aina suutun sen kiljumiseen kun kampaan. Hyvä sopimus on ollu. Muullakin oli aina niin kipiä kun hiukset oli aina niin takkuisia lapsena. Ne tuli paksummaksi kun tulin teini ikään eikä enää takunnu niin paljon. Toivottavasti sama tapahtuu Ilonalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Lyhkäiset, ei lyhykäiset, ha.

   Poista
  2. Lyhykäiset on ihan hyvä myös, sellainen runollinen muoto. ;D Mulla on ollut myös herkkä päänahka ja takkuuntuvat hiukset, joten ymmärrän myös, ettei oo kivaa, kun revitään. Tänään tosin meni taas ihan helposti, kiitos Frozenille. Hän siis itse pyysi Anna-kampausta suihkun jälkeen. :)

   Poista