18.1.2016

Täydellinen nahkalaukku
Oon etsinyt jo ainakin vuoden nahkalaukkua. Isoa ja yksinkertaista, jossa olisi sekä irrotettava pitkä kantohihna, että lyhyet. Olisin ollut valmis maksamaan sen, mitä nyt nahkalaukut maksavat (huhhuh!), mutta en vain löytänyt täydellistä. Koska täydellinenhän sen olisi siihen hintaan ehdottomasti pitänyt olla.

Vaan kuinkas sitten kävikään? Sain kuin sainkin täydellisen. Kun ihan ite tein. Vieläpä lahjaksi saaduista nahkatilkuista ja nollabudjetin lisäosista. Tapaan kerätä roskiin menevistä vaatteista ja avaimenperistä kierrätettävät osat pois. Kukaan tuskin huomaa, että laukun olkahihnojen kannatinlenkit ovat keskenään pikkuisen erilaisia?

Jätin kaikki taskut ja lokerot pois, sillä ajattelin hankkia tähän (ja samalla muissakin laukuissa käytettäväksi) Insjön sisälaukun. Uskon, että se lisää järjestyksen tuntua mun laukkumaailmassa. Nimittäin kaikista laukuista löytyy aina jotain tilpehööriä pohjalta ja tärkeät tavarat on yleensä väärässä laukussa hukassa.

Täytyy sanoa, että tämän laukun onnistuminen teki mut kyllä hyvin onnelliseksi. Vaikka valmistusprosessi olikin aika aggressiivinen. Kuusinkertainen nahka teetti ongelmia ja tikkauksia piti korjailla jälkikäteen käsin. Mutta vain yhden neulan katkaisin, eikö aika hyvin? Viisi tuntia istuin äristen pöydän ääressä. Poikakin oppi, että kun äiti huutaa "aaaargh", ei kannata tulla kysymään, mitä tapahtui. Naureskeli vain kauempaa murisevalle mutsille. Koin sen kotiäitikapinaksi. Sellainen MINÄMINÄMINÄ -hetki. Tarvitsen taas elämääni asioita, jotka saan tehdä yhdellä kertaa alusta loppuun. Mielellään jotain sellaista, mistä tulee konkreettinen tulos. Kuten tämä laukku ja eilen esitelty kakkukin.Mittasuhteen takia ajattelin ottaa vielä kuvan laukusta käytössä. En kuitenkaan ajatellut viimeistellä sitä varten lookkiani, vaan kertokoot untuvatöppöset, pantterikaapu ja sotkuinen tukka rennosta paukkupakkaspäivästä kotona.

12 kommenttia:

 1. Sää oot ihana! Ja laukku on laatua! Raportoi sit siitä sisälaukusta. Kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, naurattaa! Kiitos kiitos! Ja lupaan sitten raportoida. :)

   Poista
 2. Aikamoinen suoritus! Ja ihana laukku!!!

  VastaaPoista
 3. WaU! Mahtava! Ootko ennen ommellut nahkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! En mitenkään isommin. Joitain juttuja tiesin ottaa huomioon, mutta monta kohtaa taisin tehdä vähän vaikean kautta. Voi myös olla, etten ihan hetkeen kokeile uudestaan. ;D

   Poista
  2. Luulisi että noin hienolla lopputuloksella ois jo harjoiteltu enemmänkin, mutta edelleen, upea on, ja sait juuri omannäköisen. :D

   Poista
  3. Valitsin vain riittävän simppelin mallin, niin oli suht helppo jopa onnistua. Vähän silti yllätyin itsekin, että lopputulos näytti kerrankin siltä, miltä pitikin! ;D

   Poista
 4. Hieno! Mullakin to-do listalla on uusi laukku. Jotain tämän näköistä, plus pitkä kantohihna lisätty siihen.

  http://swoonpatterns.com/shop/donna-vintage-handbag/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa söpö malli! Pitkä kantohihna on hyvä lisä, sopii tuohon hyvin ja lisää käyttömukavuutta! Facebookiin tai Instagramiin sitten kuva valmiista. ;)

   Poista
  2. Joo, laitan sitten ens vuonna sitten kun on saatu keittiön valmiiksi, ja verhot olohuoneen ikkunoihin ommeltua, ja ja ja. Haha. No, kyllä meinaan tehdä niin pian kun kerkiää.

   Poista
  3. Mäkin oon suunnitellut tätä enemmän tai vähemmän varmaan yli 2 vuottta. Pitää olla tähtien oikeassa asennossa: Fiilis, idea, lapset, muut hommat, tilaa tehdä jne jne.... ;)

   Poista