13.1.2016

Kultaiset ja pyöreät
Oon etsinyt uusia silmälaseja. Kaipaisin tällä kertaa jotain "vähemmän määrittelevää", vahva kehys kun tuntuu välillä rajoittavan lookkia. Silmälasiliikkeissä olenkin kysellyt *kröhöm* kultaisia, kevyitä kehyksiä. Ja pyöreitä on nyt kovasti suositeltu muodikkaina. Mutta sekä kultaisia, että trendikkään muotoisia ei kyllä ole. Ja vähän mun toiveelle on virnuiltu.

Mutta tuskin virnuillaan enää pian, osoittauduin nimittäin trendiennustajaksi bongatessani toivetyylini eilisen Ellen takakannesta. Siinä se on, mun tuleva lookki. Kröhöm. Ehkä. Kuivaharjoittelin rannerenkaiden avulla. Kröhöm... Mietitään vielä, ja katsotaan, millaisia kehyksiä tuon Ellen kuvan jälkeen alkaa liikkeisiin ilmestyä.


6 kommenttia:

 1. Apua! Nuohan on kuin mun ekat rillit vähän kevyemmillä sangoilla liki kahdenkymmenen vuoden takaa!(ja apua, onko mulla ollut lasit jo niin kauan...

  VastaaPoista
 2. Meidän laatioista vois löytyä vastaavia 80-luvulta. Ei muuta ku uutta linssiä kehiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta kehystä on tullut kokeiltua kommenteilla "ihan ku iskällä yheksänkytluvulla". Tai kuuskytluvulla, tai jollain muulla. Ne yhdet kyllä taitaa olla aikalailla tollaiset, kuin lehdessä?! Ne sopi kyllä isälle hyvin, joten varmaan mullekin. Ainakn, jos mullakin ois parta.

   Poista
 3. I THINK I like them?! Vois olla vaihdoksi mukavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Yksi tukija löytyy! :D Ja niinpä, musta ois kauhean kivaa, jos olisi monet erilaiset kehykset, joita saisi vaihdella.

   Poista