30.1.2016

LintupieniItse olen niitä, jotka viipyvät sisustusliikkeissä 2 minuuttia ja lähtevät tyhjin käsin. Niin nytkin. Tosin tällä kertaa siitä syystä, että hälytettiin hoitamaan pissavahinkoa toisaalle. Mutta palasin takaisin, mikä onkin erikoista. Mutta ah, tuo lintupieni piti käydä ostamassa.Nyt mietin, missä sen olisi hyvä olla. Takan reunuksella? Laina-atsalean alla? Keittiön hyllyllä? Vai ihan kämmenellä? Pusipusi, ihana.
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä nimeän usein söpöjä esineitä, ja ajattelin tämänkin tarvitsevan nimen. Tuossahan se nyt tulikin: Perhe Piin lintu on tietenkin Pii. Pii, pikkuinen lintu. ;D

   Poista
 2. Onpa kaunis! Tuli näistä kuvista mieleen, että eikö hän voisi lennellä paikasta toiseen? Yhtenä päivänä hyllyn päällä, toisena takan reunuksella, kolmantena ikkunalaudalla jne. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä taitaa kyllä käydä. :) Tänään se on asustellut atsalean alla, mutta poika on sitä käynyt hipsuttelemassa ja hyppyyttämässä vähän väliä. :)

   Poista
 3. Tervehdys influenssan kourissa olevan perheen keskeltä. Tänään on jo voimia selailla blogeja :) Luin jus postauksesi pukeutumisesta kylmämä yönä. Ymmärrän tilanteesi hyvin. Minäkään en saa koskea kylminä päivinä poikia tuosta vain paljain sormin. Tuskaa se aiheuttaa varsinkin iltaisin, kun nuorempi pitäisi rasvata kunnolla molluskoiden takia. Poika kiljuu kuin hyeena:" ei lasvata tänään!!". Mutta asia, joka on auttanut minua kohti lämpimämpiä sormia ja varpaita on hermoratahierous. Olen käynyt siellä jo yli 5 vuotta viiden viikon välein, mutta moneen vaivaan olen saanut apua kuten eroon villasukista sängyssä (ainakin kesällä, keväällä ja syksyllä). Tosin superkylmillä on ääreisraajatkin superkylmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks! Ensinnäkin tsemppiä influenssataloon! Enpä oo tuollaisesta apukeinosta tiennytkään! Pitääpä vähän googlailla lisää. Tässä ilmojen lauhduttua on ollut jo yksi yö, kun nukuin ilman villasukkia. Vau! :D Kyllä mä silti voisin sanoa, että kesät-talvet on villasukat suht säännöllisellä yökäytöllä. Jotenkin tykkäänkin siitä, vaikka toki se palelu on asia, josta en tykkää. Mutta villasukkafiiliksestä kyllä. :)

   Poista