4.5.2015

S(i)eppo
Ensin tuntui ihan hauskalta huomata, että kiinnostus on molemminpuolista. Kutkuttavaa, tämmöiselle pitkässä parisuhteessa olleelle rouvashenkilölle.


Mutta nyt juttu on mennyt vähän karmivaksi. Se stalkkaa mua. Milloin mistäkin ikkunasta. Tänä aamuna se on tullut vähintään kymmenen minuutin välein tuijottamaan mua vierashuoneen ovesta.


Kuviin se ei suostu, vaan karkaa, kun haen kameran. Mun mielestä se voisi nyt alkaa etsiä tyttöystävää omasta lajistaan. Niin kuin muutkin takapihan lintulemmikkini.


8 kommenttia:

 1. Sun pitää ehdottomasti olla tirhakampi nyt! Kirjosiepothan on kuuluja siitä, että ne valtaa toisten pesät. Kohta se siellä pöyhii teidän nurkissa ja pitää niitä ominaan, potkii teidän johonkin pönttöön pesimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Ois tehnyt mieli testata, tuleeko sisälle asti, jos jätän oven auki. Onneksi en siis kokeillut. ;) Iltapäivällä se lakkasi stalkkaamasta ja kierteli jopa linnunpönttöjä tutkimassa. En tiedä, onko asuntomarkkinat missä vaiheessa, eli ryövääkö jonkun puolivalmiin kodin vai löytääkö vielä hyvän vapaan.

   Mitä aikaisemmin aamulla herää, sitä enemmän on pihalla seurattavaa! :) (Eikö se oo hyvä, että sairaslomalaisen saa jollain motivoitua aikaisin ylös? :D)

   Poista
  2. Lintujen touhut on mitä parhainta viihdettä! Nimim. "Eräätkin pääsykokeet meni vähillä lukemisilla rastaanpoikasten vuoksi"
   Lisää talitintinpönttöjä tilaukseen vaan, kun se sieppo kumminkin sieppaa tintin pöntön.

   Poista
  3. Pitäis kyllä pari pönttöä laittaa lisää, sen verran tuossa tinttejä pyörii! Ja viimekesäisistä pöntöistä ainakin yksi tuli talvella tiensä päähän.

   Mutta kyllä, tosi viihdyttävää on! Aamulla oli ihan hirveä meteli, kun räksät ja peipot riekkuivat kevättouhuissaan! :D Tosin oli siellä oravakin härnäämässä, sillekin huusivat. :|

   Poista
 2. Kirrrjosiappo oli sun lempparis jo pienenä ,ainaki lausuttuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taisi joku vuosi sitten kutsumanimi olla kinkosieppo tai vaihtoehtoisesti sinkosieppo. Nyt pienempi tunnistaa jo "talilintin" ja naakan (joiden väittää olevan keltaisia).

   Poista
  2. hyvä hyvä.mökillä olis pari uutukaista pönttöä vielä irrallaan ne sais ,mutta teiltä taitaa löytyä omasta takaa puuseppä joka tekee ja pieni avustajakin.

   Poista
  3. Ja itse asiassa avustajia on nykyään kaksi (liikaa)! :D Itse puuseppä taitaa olla niin työllistetty, että valmiitkin pöntöt kelpaisivat. Mökillä tosin taitaa asukaskuntaakin olla ihan joka pöntön verran? Lähetyskirppiksen ovessa luki, että linnunpönttöjä myynnissä, sekin voisi olla hyvä vaihtoehto. :)

   Poista