31.5.2015

MuutoksiaToukokuu loppuu ja kesä tuo monta muutosta. Ensinnäkin sisko muutti kaukaa perheineen ihan tuohon lähikaupunkiin, jee! Ja tietenkin se isoin muutos meidän perheessä tulee olemaan vauvan syntymä ihan lähiviikkoina.

Öitä ovat edelleen katkaisseet paitsi lasten hörhöilyt, nyt myös mr Pii. Hyökkäsi viime yönä moneen otteeseen ärhäkästi mun käteen kiinni, ja aina tietysti säikähdin isosti. Jossain vaiheessa sitten kysyin, että mitä oikein teet. Katsoi tiukasti silmät hyvin suurina ollakseen täydessä unessa ja puhisi vähän hätääntyneenä mun kättä naamansa edessä ravistellen, että "MIKÄ TÄMÄ ON??!". Kerroin, että käsi, ja sitten nukuimme tyytyväisinä aamuun asti. Semmoista.

Kostoksi öisestä pelottelusta (ja siskon muuttofiilisten jälkimainingeissa) rymsteerautin sillä olohuoneen uuteen järjestykseen. Huomenna siirrätän kaiken takaisin entisille paikoilleen, ei tullut hyvä. Paitsi ei vaiskaan: Ei se ollut mikään kosto. Rymsteeraussopimus sitä paitsi sisälsi palautusoikeuden.

Rauhallista yötä teille ja meille kaikille. Huomiseen! (Kesäkuuhun!!)


Lukuvuodenpäättymiskukka
4 kommenttia:

 1. Voi sinua <3 Onko miehelläsi kevätkiireitä töissä? Tai sitten hän vain ystävällisesti yrittää valmistaa sinua vauvan yöheräilyihin...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo unissapöljäily varmasti liittyy työstressiin ja kotistressiin, joista toinen onneksi loppui toissapäiväiseen kevätjuhlaan. :) Armeija-aikoina harrasti enemmänkin tuollaisia horinoita, nyt on ollut pitkään hiljaisempaa öisin. Joku vuosi sitten tosin hyökkäsi keskellä yötä huutaen kimppuun. Huusin tietenkin säikähdyksissäni takaisin, mikä sai hänet hereille ja pelästymään myös. Oli kuulemma yrittänyt pelastaa, etten putoa sängystä. Kiitos. :D

   Poista
 2. Voi sentään, Mr. Piillä on lukuvuodenpäätösstressi. Onneksi palautuminen on alkanut.
  Terkkuja kummiskii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä. ;) Se varmaan tästä terkut jo lukikin! ;)

   Poista