12.5.2015

NimiarpajaisetMuistelisin, että yleensä on tässä vaiheessa raskautta ollut jonkinlainen haju tulevan vauvan nimestä. Nyt ei ole. Mulla on pari suosikkia ja mr Piillä joitain. Mutta ei oikein mitään, mikä tuntuisi kummankin mielestä hyvältä. Saati, että pitäisi olla vieläpä kaksi nimeä, tytölle ja pojalle. Kun eihän sitä koskaan tiedä.

Tänään koitin jo arpoa nimeä. Mutta eihän sieltäkään mitään ahaa-elämystä tullut. Vai mitä sanoisitte näistä: Laikka, Jollu, Sumba, Mosu, Yöli, Mahti, Kaiku, Feepia, Velho, Helppo, Kulta, Hely, Muste, Tammy, Kille?
Eilen pyysin myös lapsia keksimään nimiä. Kirjoitustaidottomat sitten hihittelivät yhdessä ja järjestelivät kirjaimia vierekkäin. Omien nimiensä (kestoehdotukset...) lisäksi ehdotukseksi muotoutui Euli Afelji. Kieltämättä se melkein kuulostaa nimeltä. Menisi sekä tytölle, että pojalle. Hmm... Ehkä vielä käydään kuitenkin almanakka muutamaan kertaan läpi, ennen kuin tuohon päädytään.

2 kommenttia:

 1. Hely tai Euli - ehdottomasti! Mitä te enää almanakkaa selaatte!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hely ei musta oikein istu sukunimeen. Sukunimen u on vaikea lausua tuon y:n takia? :) Ja Euli, niin heh. ;)

   Tuo noppahomma oli hauska. Siinä huomasi harkitsevansa montaa sellaista, jonka kohdalla kalenterissa hyppäisi yli. Nyt oli harvinaista, että silmiin sattui kirjaimien seasta ylipäätään "oikea nimi", joten sellainen tuntui aina heti varteenotettavammalta. Eli ei huono nimenmiettimistapa tämä ollenkaan! ...vaikkei olekaan vielä varsinaista tulosta tuottanut. ;)

   Poista