29.5.2015

Raskauskuulumiset ja pari HiipariaAamun polikäynnillä käyrät piirtyivät oikein ja vauva oli ainakin tutkimuksen ajan ihan oikein päin mahassa. Hyvän kokoinenkin on. Sukupuoliasia vahvistui ja konkretisoi kivasti ajatusta tulevasta perheenjäsenestä. Synnytyksen lähestymistä taas konkretisoi toissailtainen supistelu, joka sai mut vihdoin aloittamaan sairaalakassin pakkailua ja vauvanvaatteiden pesua.

Ja kesäloma alkaa. Ihmeellistä. Vastahan oli joululoma, jolloin isompi lapsista ihmetteli mun mahaa ja tuskaili, että "miksi vasta kesällä?!"

Yöt on menneet hiipareita ja ponia etsiessä. Pienempi on nukkunut levottomasti ja aina havahtuessa pitää kartoittaa, onko kaikki unikaverit tallella. Hiipareita ovat siis kaikki pikkupehmot, isompi on nimennyt niin. Ja nehän nyt yön aikana kätevästi hukkuvat tokkuraiselta minne vaan. Isä ihan mielellään niitä yöhämärissä etsii (?), kun äitiin tuo maan vetovoima vaikuttaa nyt niin paljon.
2 kommenttia:

  1. Hurjaa, kuinka aika rientää... Juurihan sinä vasta paljastit iloiset uutiset täällä blogissasi! Paljon onnea loppumatkalle ja mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!! Kiitos, ja mukavaa viikonloppua teillekin! :)

      Poista