28.5.2015

Päiväkotiin viemisiä

Opettajien jokakeväinen krääsäteema on taas ollut pinnalla, mutta päädyttiin silti lasten kanssa askartelemaan hoitajille kutistemuovista avaimenperät. Siitä kätevä pikkulahja, että sen voi helposti ujuttaa jonnekin käyttöön -tai yhtä lailla voi helposti ja tunnontuskitta halutessaan "hukata".

Lapset valitsivat piparimuoteista kullekin hoitajalle sopivan kuvan, minä piirsin ääriviivat ja he värittivät. Isompi kirjoitti vielä tätien nimet. Ja äiti askartelee sitten yöllä loppuun, kun lakkaus kuivuu...

Samalla tuli juteltua hoitajista. Ja syötyä iltapalaa ja puhuttua pihaleikkien jälkimainingeissa Tosi Kovaan Ääneen, mistä johtuen äidillä meinasi vähän päässä kolista ja hermot paukkua. Kivaa silti oli. Lasten silmät tuikkivat, kun innoissaan valitsivat sydämiä ja tähtiä ja arvuuttelivat lempivärejä. Meillä on käynyt hoitajien kanssa tuuri. Lapset tykkäävät omistaan ihan kauheasti ja kemiat kolahtavat. Kaikki kuusi ovat ihan superihania ja juuri meille aivan parhaita. Sikäli olisi jotain konkreettisella tasolla isompaakin voinut hankkia... Ehkä lätkäistään tähän vielä se ruusu tai suklaalevy kylkeen, vaikkei sekään "isoudessa" riitä kiittämään kaikesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti