3.2.2015

Uusi mahdollisuus hölmöille korteille

Kuka jakaa kanssani ainaisen ongelman: juhlittavia ja kortitettavia löytyy jatkuvasti, ja joka kerta käyt onnittelukorttipinkan läpi todetaksesi, ettei mikään sovi tilanteeseen?

Mulla on valtava nippu typeriä markanaikaisia postikortteja, joissa on nätit kuvat ja kummalliset tekstit. Joiden sijaan onniteltaville on kuitenkin aina täytynyt ostaa kaupasta joku järkevä kortti.

Nyt levitin askarteluvehkeet pöydälle ja klipsin korteista uusia. Ei mun askartelutaidoilla mitään mielettömiä lopputuloksia tullut, mutta ihan sööttejä uusiokortteja silti. Ehkä näitä jo voi antaa synttäri- ja muiksi onnittelukorteiksi, kun alla ei lue "Lomamatkalla jossain päin Suomea" tai "Ei aina voi kaikkea ymmärtää, se silti täyttä on elämää". Ja nyt olisi hinku leikellä ja liimailla vielä lisää. En taida heti kuitenkaan ryhtyä, kun saamani askarteluseura ei varsinaisesti helpottanut hommaa hirveästi.

"Lomaterveisin" ja "Kukkaset kukkikoon ajatuksissasi"

"Ystävälle"

"On niin ikävä"

"Ei aina voi kaikkea ymmärtää, se silti täyttä on elämää"

"Lomamatkalla jossain päin Suomea"8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että muillakin on noita ongelmakortteja! Jossain vaiheessa alkaa aina tuntua jonkin kortin kohdalla, että "Apua, onko tämä jo ihan vanhanaikainenkin, voiko tätä enää antaa kenellekään."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja noidenkin korttien tiedän olevan osaksi 15 vuotta vanhoja... krhm... En tiedä, millaisia niiden korttien pitäisi olla, jotta ne kestäisivät aikaa ja kävisivät joka tilanteeseen!? :D (Ainakaan niitä ei ehkä kannattaisi ostaa paketeissa, joissa on 20 korttia ja vain päällimmäinen näkyy! :D)

   Poista
 2. Ihana juttu :D. Pitäisikin tehdä vastaava nuorennusleikkaus omalle korttikätkölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauska askartelutuokio, suosittelen! :)

   Poista
 3. Mutta näistähän tuli vallan mainioita! Mulla ei ko. ongelmaa ole kun teen kortit käsityönä, mutta aivan loistava vinkki korttiongelmasta kärsiville joilla ei ole aikaa, halua tai kykyä tehdä alusta asti. Hyvä sinä!

  Ps. taustalla ollaan vaikak ei nykyseltään ehdi niin usein kommentoida, meillä on uhma, ja apinaikä -eli siis kiipeillään. Silmät saa olla selässäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä vähän sellainen hinku, että pitäisi ostaa enemmänkin korttiaskartelumateriaaleja. Tosin tiedän, ettei mun silmä riittäisi tekemään alusta asti, mutta ehkä isommalla välinevalikoimalla saisi entistä mukavempia kortteja noista vanhoistakin? :)

   Ja tsemppiä uhmakkaan apinan silmäilyyn ja lehmänhermoja sulle. Tiedän tunteen ja tilanteen... :/

   Poista
 4. Enskäynnillä voit tyhjentää mun laaatikon ja jatkaa askartelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne omaankin pinkkaan jäi vielä sen verran askarreltavaa, että taidan kieltäytyä. ;) Mutta teiltä kyllä löytyisi varmastikin yksi innokas onnittelukorttiaskartelija, jos vähän vinkkaat. ;)

   Poista