19.2.2015

SairaanhoitajanaLähdin hirveällä häsläyksellä jo valmiiksi häslätyn työpäivän keskeltä hakemaan kuumeista lasta (ja sitä toistakin tietty samalla) hoidosta. Kuume ja kipu-ulina kuulostavat uhkaavasti influenssalta, joten hiihtolomasuunnitelmat taitavat mennä niin, kuin typerästi menin vitsailemaan. Että sairastetaan koko loma, kukin vuorollamme. No, katsotaan, kuinka käy. Onneksi ei ole kummempia menoajatuksia.

Hassusti jäi nyt lomanaloitusfiilis kokematta, kun otinkin siihen tämmöisen varaslähdön. No, ehkä perjantai-iltapäivällä kuitenkin hymyillyttää erityisesti?Potilas nukkuu sohvalla lääkittynä, ja toinen tuli juuri kakan hajuisena viereen. Joten velvollisuudet kutsuvat, see you.2 kommenttia:

 1. Voi, kuinka kurjaa että tauti on teille iskenyt :( Koskettava kuva.
  Pikaista paranemista ja aurinkoa viikonloppuusi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kyllä, jotenkin tuntuu silti aurinkoiselta. Rauhalliselta ja mukavalta. :) Ehkä se tästä, ja jos ei, niin lomaillaan sitten näin. Mukavaa viikonloppua sinullekin! :)

   Ja niinpä, jotenkin se "iso lapsi" muuttuu metrin pienemmäksi, kun nukahtaa kuumana ja kipeänä, vaimean vikinän saattelemana liian suurelle sohvalle... <3

   Poista