5.2.2015

Suklaata ja muita ilojaTuntui oudolta lähteä töistä vain parin tunnin jälkeen, mutta ultraa varten tänään tein niin. Vauvalla oli kaikki niin kuin pitikin, haukotteli ja kovasti heilutteli siellä. Odotushuoneen jännityshöpötys jatkui tutkimuspöydällä entistä vuolaampana, vaikka hetkeksi oli ihan pakko vaan hiljentyä. Ihmeellinen otus se Kölliäinen siellä.

Piipahdettiin ennen lasten hakua Lidlissä. "Tässä vielä teille suklaata", sanoi myyjä ja heitti tiskin alta ostosten sekaan Geisharasian. "Me nyt vaan jaellaan näitä vähän pois." Melkein naama ratkesi hymystä, ihana päivä, kerrassaan!


4 kommenttia:

 1. Saako isoveikka pikkuveikan vai -siskon? Kölliäinen kuulostaa peikonPOIKAselta.

  Lidli osaa yllättää!

  Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos Lidl! :D Tässä vähän puntaroin, että paljastanko kätilön kommentit sukupuolen suhteen, täytyy miettiä... ;) Kölliäinen ei tosin ole mikään vakiintunut hellittelynimi, hän on mikä milloinkin lauseeseen parhaiten istuu. :) Näin muuten unta, että se oli hiirenpoikanen, mutta se uni osoittautui vääräksi: ihan ihmisvauva siellä oli. :D

   Poista
 2. Oho, ilmaissuklaata! Näkivät että teitä on syytä onnitella :) Vai ei kai sittenkin ollut Sporty Feel... ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun piti googlata Sporty Feel, oli taas sivistyksessä aukko. ;D En oo kauheasti niitä osastoja siis tsekkaillut. ;) Ihan oikeaa Geishaa se oli. Yritin kyylätä, että antoiko se kaikille suklaata, kun tuntuu, ettei takana tuleva saanut. Ehkä me vain oltiin tosiaan niin onniteltavan näköisiä. ;)

   Poista