27.2.2015

Rinteessä

Lupasin kertoa hyviäkin hetkiä lomasta:

Poika debytoi eilen Simpsiön lastenrinteessä. Ja tyttö debytoi mun kanssa rinnekahviossa. Lupaan, ettei tämä ole asennekasvatusta äidiltä tyttärelle, vaikka rinnetottumukseni tuntien saattaisi niin luullakin. Ihan vain valuvien nenien ja puolikuntoisuuden takia vietimme puolet lyhyen reissumme ajasta evästellen ja sisätiloissa.

Pienempi sai tänään postitse uudet monot. Ihanan pikkuiset. Vaikka sukset eivät ole lempikulkuneuvoni, olen hirveän tyytyväinen, että lapset ovat innostuneet. Enkä varmaan arvaa väärin, jos sanon, että vielä tärkeämpää se on mr Piille. Sillä eilisen laskettelureissun onnistumiseen liittyi taatusti suuremmat odotukset, kuin mitä olisi kaikkien reissua edeltävien fiilisten perusteella kannattanut.

Mutta hyvin se meni. Isomman lapsen kasvot loistivat ja hinku syttyi myös pienempään. Veikkaan, että sillä kaikkein isoimmalla mieli karkasi jo tulevien vuosien Åren ja Sveitsin reissuihin, joita jatkossa vihdoin kannattanee perheäänestyksen enemmistö. Arvasinko oikein?

(Hatsiu.)6 kommenttia:

 1. Mukavaa, että loma ei aivan täysin mennyt sairastaessa! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään ihan. :) Mä en taida enää toivotella kivaa viikonloppua, vaan mukavaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä alkavaan viikkoon! :)

   Poista
 2. Aattele, pääset sinäki Sveitsiin kaimasi jalan jäljille, ei kuulosta pahalta ollenkaan ainakaan musta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, totta!! Tosin vihreät alpit houkuttelevat enemmän, kuin valkoiset. En tiedä Sveitsin ilmastosta tarkemmin, että onko mahdollista iskeä nuo kärpäset samalla reissulla. Pitääpä selvittää, kun tulee ajankohtaiseksi. ;)

   Poista