2.2.2015

Kenen myssy?


Isosisarukset ovat innoissaan tulevasta vauvasta, joka onkin heidän aloitteestaan melkein päivittäin puheenaiheena. Esimerkiksi tällaisissa jutuissa:

---

Isompi: Kesällä se pikkuveli syntyy!
Äiti: Ai, mistä päättelit sen olevan poika?
Isompi: No kun ei perheessä voi olla kolmea naista.

---

Pienempi: Hei vauva, painitaanko?! *Hyökkää mahan päälle.*

---

Äiti: Plääh, mahaan sattuu.
Isompi: Jes! Nyt se vauva sieltä plumpsahtaa ulos!

---

Isompi aamulla ensisanoikseen: Miten vauva nukkui, potkiko paljon?

---

Isompi: Mutta eihän me voida kesällä mennä minnekään, kun on se vauva.

---

Äiti: No hei Pikkusisko! Mitenkäs hoitopäivä meni?
Pienempi: Hyvin meni! Mitenkäh hun kounupäivä meni? Hyntyikö vauva jo?

---

Kuvassa on joulupukin tuoma myssy, joka aiheutti hämmennystä. Pienempi tuskaili, kun se ei mahdu hänelle, eikä edes pienelle serkulle, ja isompi intti myös, että kenelle se oikein on. Kun lopulta joidenkin päivien jälkeen paljastui, että taloon on vauva tulossa, isompi hoksasi, että joulupukki oli arvannut!

Kuvasinpa myssyn lisäksi koko jääkaapin oven, kun Elsa-Aalian blogissa oli jo kauan sitten Jääkaapin ovi -haaste. Meidän jääkaapin ovessa on päiväkodin kuvauslaput, kirjaston aukioloajat, pikkukakkospalapelimagneetti ja kahden vuoden joulukorttikuvat. Tämän fiilistelymyssyn lisäksi. Jonka väri ei muuten paljasta mitään. Saa nähdä, paljastaako loppuviikon ultrakaan.8 kommenttia:

 1. Oi mitä lausahduksia! Vauva on niin odotettu <3 Kiitos osallistumisesta haasteeseen. Tuo myssy sopii jääkaapin oveen tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä odotettu. :) Siksikin oli ajatus, että pidettäisiin salaisuutena pidempään, tulee niin pitkä kevät. Mutta isompi tosiaan hoksasi asian fiksuna poikana ja kokeneena isoveljenä ihan itse mahan kasvusta. ;)

   Poista
 2. Ihana myssy! Täälläkin odotetaan niin kovasti, että pääsee esikoiselle kertomaan tulossa olevasta pikkusisaruksesta. Kai sitä ensimmäisen ultran jälkeen uskaltaisi paljastaa. Olen jo miettinyt erilaisia hauskoja tapoja kertoa hänelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se onkin ihanaa, se kertominen! Toivottavasti sitten blogissa kerrot, miten isosiskolle ilmoititte ja mikä oli reaktio! ;)

   Poista
 3. Niin ja P.S. Sinut on haastettu! http://elsa-aalia.blogspot.fi/2015/02/ilahduta-bloggaajakaveria-blogihaaste.html

  VastaaPoista
 4. Ihanat jutut lapsilla! :) Onnea odotukseen!

  VastaaPoista