17.2.2015

Uusi järjestys


No niin! Katsotaan kuinka käy. Että tykkäämmekö, vaiko emme. Siis uudesta lookista.

Edellinen oli  niin rauhallinen ja pehmeä, että sen päälle oli helppo kirjoittaa mitä vain. Tämä on aika kirpsakka ja värikäs, niin kuin ne hinkumani irtokarkit. Mitäs jos tulevat aihepiirit ja tunnelmat ei nyt sitten sovikaan tänne? No, pohjan halusin valkoiseksi. Näköjään on silmä niin tottunut, kun sellaistahan tällä hetkellä muillakin on. Jotenkin tilan tuntu vain nyt miellyttää erityisesti. Kaikkialla, täälläkin.

Päivitin välilehdille perhepotretin ja tarinaa Päikkäreiden alkumetreiltä. Vaikka fontit ovatkin vähän lapsellisia, melkein Comic Sans -luokkaa, niin halusin pitää ne samoina. Tuntuvat niin tutulta...

Omalta käsialalta.

Poika väritti perhekuvasta oman versionsa. Miksi lie sisko kokonaan pinkki?
11 kommenttia:

 1. Ihanan pirtee - tuo piirros myös! Ihan huippu :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Vähän vaatii kyllä itsellä totuttelua. Mutta koitan tottua. :) Kiitos.

   Poista
 3. Hauska tämä on - vaihtelu virkistää! Olet kauhean hyvä piirtämään :-o Nyt vasta luin ajatuksella blogin esittelytekstin ja moni juttu siinä kolahti: bloggaaminen terapiana, vertaistukena, itsetutkiskeluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Piirtäminen on kyllä aika kömpelöä, kun ei oo aikoihin ehtinyt harjoituttaa kättä ja silmää, mutta haaveilen taas joskus uhraavani sillekin harrastukselle enemmänkin aikaa. :)

   Poista
 4. Pirtea. Tykkaan! Ja kuten on jo todettu, olet erittain lahjakas piirtaja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin kuin tuossa yllä sanoinkin, niin harjoitusta kyllä vaatisi, että taito pysyisi sillä "tasolla", mihin joskus on yltänyt. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voi että tää on kyllä niin hieno muutos! Ja siis noi esittelyt varsinkin :)

   Poista