3.8.2014

Taitteen todotOllaan melkein taitteessa. Talossa tuntuu käsinkosketeltava hermostus.

Mulla on monta listaa. Asioista, jotka pitäisi tehdä. Asioista, joita vielä haluaisin ehtiä tekemään. Ja asioista, joihin pitäisi syventyä tuntikaupalla, jotta saisi niistä jonkun otteen. Ja jotka myös pitäisi ehdottomasti ja välittömästi tehdä.

Tuntuu liialta. Keitän kahvit, otan salajätskin ja istun Bloggerin ääreen. Päivittäkää nyt arvoisat kanssabloggaajat blogejanne, ettei mun tarvitse käydä käsiksi todoohon, kahvikin loppui jo.


10 kommenttia:

 1. Taitteessa täälläkin. Kohta siirretään syrjään, tai on jo siirretty, se lista mikä tehtiin kesän alussa, paljon jäi ensi kesälle. Tai seuraavalle lomalle jos talvi on kuin edeltäjänsä. Kirjataan ylös uusi lista uuteen elämäntilanteeseen. Hallitumpi ja suurimmalta osalta houkuttelevampi kuin vuoden takainen, mutta silti yhtä arvaamaton, koskaan ei tiedä mitä päivät tuo. Siksi täytyy kiiruhtaa listan toteuttamisessa. Oma kokemus on opettanu että kyllä sitten lopulta kaikki tarpeelinen tulee tehtyä ja ei niin tarpeellinen jää tekemättä, koska ei oo tärkeää. Ja kaikkein mieluisimmille löyttyy aina aika jostain.
  -r

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, onnea ja tsemppiä teidänkin taitteeseen!

   Mutta näinhän se on, kyllä ne pakolliset tulee tehtyä, sitten kun viimeistään on ihan pakkopakko. Takaraivossa oli ajatus, että pakkopakko on vasta huomenna, joten sinnepä jäivät odottamaan. Ja niitä kiinnostavia sitten tekee yömyöhään, koska haluaa järjestää niillekin aikaa. Tämänpäiväisestä listasta jää ruksaamatta suursiivot (tehtiin pienet vaan, ja sen jälkeen tehtiin sotkua entistä enemmän...) ja yks tukanleikkuu. Muuten ihan hyvä saldo. :)

   Poista
 2. Samishousut! Mun blogi on vielä seuraavankin viikon kodin hellettä paossa, tällä kertaa mökillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa sanottiin toisaallakin, että samishousut. ;) Meni nyt vähän mökkeilyt ristiin meillä. Mutta lienee reilua, että teillä lomat jatkuu ja meillä loppuu, kun alkukesä virnuiltiin toisin päin. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä mä itseasiassa pikalukaisin sen aikaisemmin, mutta luin nyt kokonaan. Tosin nyt ei ollut synkkä tylsä hetki, vaan olisi jo Korkea Aika Nukkua. Mutta ei auta. Viimeiseen asti ihminen pyristelee muutosta vastaan. Viimeinen loma-aamu edessä. ;)

   Ja niin, aloitettiin iltasella ekstemporevessaremppa (pientä pintaremonttia vaan). Siinäpä meni ne todot uusiksi. ;)

   Poista
  2. Minkälainen remontti? :)

   Poista
  3. Ällön väriset tapetit pois, tilalle valkoinen maali. Yritämme toistaiseksi tulla toimeen muiden ällön väristen asioiden kanssa, jotta pysyy homma pienenä pintaremonttina... ;)

   Poista
 4. Ai poika sai mitä halusikin,"aloitetaanko me se remontti kun päästään kotiin" kysyi hän lähteissään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin siinä yllättäen kävi. ;) Tosin hän sai valitettavan vähän osallistua...

   Poista