31.7.2014

Äitinä saa olla...

...onnellinen lapsensa puolesta, kun se vuoden odotuksen jälkeen on kasvanut 4 mm yli vaadittavan törmäilyautopituuden!
 
...iloinen siitä, että saa jakaa sen riemun ensimmäisestä ajokerrasta hänen kanssaan. (Toivottavasti saan 14 vuoden päästä istua vähän rauhallisemmin mielin ajoneuvonsa kyydissä.)


...ylpeä lapsestaan, joka kiipeää isompien perässä isoon pomppulinnaan ja laskee suinpäin kikattaen alas. Muiden vanhempien ihastellessa, että "onko tuo ihan pikkuinen teidän". On se, todellakin. Se Ihan Pikkuinen.

...myötätuskissaan lapsensa aurinkoihottumasta, joka näyttää suojavaatteista ja tämänpäiväisestä sisälläolopakosta huolimatta paljon eilistä kamalammalta. Hyvin ipana itse sen kyllä näyttää kestävän...
2 kommenttia:

 1. olisko se hikinäppyä eikä aurinkoihottumaa? Mäkin pääsin törmäilyautoihin V:n kanssa. Hauskaa oli!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulisin, että on juurikin aurinkoihottumaa, kun on noilla alueilla, jotka on eniten saanut aurinkoa. Hartioilla, rinnassa, käsivarsissa ja korvanlehdissä... Tosin poskillekin on noussut, ja vähän sellaisillekin alueille, jotka on olleet enimmäkseen piilossa, että sikäli en tiedä... Vaikka onhan hän kyllä joku päivä sitten nakuillutkin, että sikäli taas... Tuosta edellistekstin kuvasta on muuttunut sellaiseksi kovaksi ihottumapanssariksi hartioilla, kauhee... :| Mutta ehkä on parempaan päin kuitenkin, jos vertaa eiliseen.

   Ja kyllä, törmäily oli hauskaa! Tosin mä yritin tehdä kaikkeni, ettei ois törmätty mihinkään ja toinen väänsi apukuskin paikalta minkä ehti, että oltais törmätty ihan mihin vaan. Ja kumpikin toki kiljui. ;)

   Poista