17.8.2014

Ihania ja nolotuksia
Ihana viikonloppu, (ihana nojatuoli,) ihania naisia ja ihania juttuja!

Hävetti tänään soittaa päivystykseen hartiakivun takia. Hävetti pillahtaa itkuun, kun ei ollut aikoja. Ja hävetti soittaa tunnin päästä uudestaan, että eikö nyt varmasti olisi, ja saanko selittää tarkemmin. Oli uusi täti, eikä tarvinnut edes selittää ja olikin yllättäen vapaita aikoja. No, olisin ehkä voinut ensimmäisellä kerralla aloittaa jotenkin muuten, kuin että "mulla on vähän hartiat kipeät". Nyt on reseptejä ripakopallinen.

Omituista, miten se sunnuntaifiilis taas tuli. Se, kun on unohtanut työnkuvan kokonaan, eikä oo varma, mitä huomenna pitikään tehdä. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, on yhtä omituista, miten äkkiä kaikki palaa mieleen, kun aamulla parkkeeraan auton työpaikan ruutuun.

Vaikka kroppa on tukossa, on mieli virkistynyt. Onnea on ystävät, joiden seurassa katoaa kaikki estot. Joskin jälkeenpäin vasta alkaa miettiä, että mitäs kaikkea noloa, tökeröä tai muuten vaan "too much information"-osastolta meninkään sanomaan. Ihanaa silti oli, kiitos vielä seuralaisille, ootte parasta! (Kuvat: Ihanat Naiset Kauhajoen Valkoisessa Puussa. Suosittelen.)

4 kommenttia:

 1. Hyvä,kun sait apua! Oli kyllä Ihanan hauska viikonloppu! Kiitos myös itsellesi! Miten voikaan muuten olla heittokäsi näin kipeä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit kokkailla venyttelyaikaan? :D Mulla ei juurikaan oo heittokäsi ollut kipeenä, mitä nyt nämä muut alueet sitten senkin edestä. ;)

   Poista
 2. Onko tuo kahvila ollut siinä Suomen paras leipomo -kisassa? Eikös niillä ollut jotain hävyttömän hyvää kakkua?
  Toivottavasti hartiat löytää avun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en tiennytkään! Mutta näköjään! Jos "hävyttömän hyvä kakku" on se, jonka kanssa poseeraavat jimin sivuilta bongaamassani kuvassa, niin ei maistettu sitä. Söin hävyttömän hyvää omenapiirakkaa jäätelöpallerolla. :)

   Hartioille annoin juuri elämäni ensimmäisen relaxantin ja luin vasta sen jälkeen mahdolliset haittavaikutukset. Ja nyt sitten tietenkin odottelen niitä kaikkein vakavimpia ja harvinaisimpia. Hierojallakin kävin tänään (oli ekaa kertaa elämässäni epämiellyttävää, odotin vain, koska se loppuu ja jännitin, että oksennanko...) mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa. Ellen sitten ala hallusinoida tai hyydy horrokseen asti yön aikana. ;)

   Poista