27.8.2014

TRRRRRRRRRRNelivuotisneuvolassa tarttuivat ärrän puuttumiseen. Vähän yllätti, mutta toisaalta otin sen haasteena, enkä varannut ohjeesta huolimatta aikaa puheterapeutille. Tottahan minä sen osaan lapselleni opettaa. (Krhm...)

Puheterapeutilta saatiin kuitenkin postitse hyödyllisiä monisteita. Vaikka haluaisin tietenkin väittää pystyneeni ihan omin ideoin saamaan ärrän paikoilleen.

"TRRRRR, TRRRRRR, TRRRRRRRRaktoli, TRRRRRRRRRukki, TRRRRRRRRRR, TRRRRRRRRRRRRR..." (Ja sitten kiellän mielessäni itseäni sanomasta, että lopeta jo, äRRRRRRRRsyttävän kuuloista.) "Kallllkki, kalllllllkki, kadddddkki, tkaddkkkki, tka, kad, kad, kad.... tth, tr, tRR, TRR, kaRRRRRRRRkki!!" Poraaminen on useimmiten polaamista ja reiät leikiä, mutta niitä kyllä sinnikkäästi haetaan ja välillä podaamisen kautta päästään ihan poraamiseenkin.Hyvä poika! Pitääpä siis soittaa puheterapeutille. Pitäisiköhän mun pystyä coolisti peittelemään ylpeys tästä yhteistyömme onnistumisesta?

Ja hei, osallistukaa Nosh-arvontaan!4 kommenttia:

 1. Onnittelut ärrästä!

  Minua myös vähän yllätti, että olisitte päässeet puheterapeutille "vain" ärrän takia jo neljävuotiaana. Tuossa vaiheessa ärrän puuttuminen on vielä ihan normaalia. Aika hyvät palvelut sanoisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toisaalta huippupalvelua ja ihailtavat resurssit, mutta toisaalta vähän tuntuu liiotellulta. ;) Tai sitten tarkoitus olikin tällä tavalla herätellä kotona vielä erityisesti opettelemaan, ettemme sitten viisivuotisneuvolassa pomppaa samasta ärrästä edelleen?? :)

   Poista
 2. Ei Se yhden kirjaimen puuttuminen pitäisi haitata vielä 5-vuotiaanakaan. Kovin on siis resurssit teillä kunnassa kohdillaan. ;)

  VastaaPoista