30.8.2014

Hullun halpaa kangasta!Vaikka olen sortunut uhkailemaan iltaranttaleihin heittäytyneitä lapsia sillä, ettei tällä menolla kerrossänkyjä todellakaan tule, niin tunnustan sänkyprojektin etenevän hurjaa vauhtia. Samoin etenee päiväpeittoprojekti. Tuli aika ostaa kankaat. Ajattelin kaksipuolista tikkikangasta, tosin laskeskelin jo etukäteen metrihintoja. Pitäisi löytää riittävän leveää ja jostain supertarjouksesta, että saisi alle satasella.

No, löysin. Leveää ja supersupertarjouksesta.

Suosittelen tässä nyt muillekin inhimillisen etäisyyden päässä asuville tai pohjoiseen kulkeville piipahtamista Alahärmän Sutisella. Siellä on valitettavasti loppuunmyynti ja kaikki valmiiksikin halvat kankaat myydään puoleen hintaan.

Jos jotain tiettyä tarvitsee, voi tulla hukkareissu, mutta jos pitää silmät auki, voi tehdä löytöjä. Opettajien kannattaa käydä hamstraamassa vohvelikankaita, fleecejä ja lakanakankaita, joita vielä näytti jonkin verran olevan. Ja retrotietoiset osaisivat todennäköisesti tehdä löytöjä niistäkin pakoista, jotka mun silmään näyttivät vielä pelkästään vanhanaikaisilta.

Itse tein tällaiset hankinnat:Päiväpeittoa varten kaksipuoleinen tikkikangas (3,4 m, yht. 41 €) ja muutama värillinen kangas (vähän eri materiaaleja), joiden käytöstä en vielä tehnyt kovin tarkkaa suunnitelmaa. Oli helppo ostaa kaikki ja ajatella, että suunnittelen sitten myöhemmin. Maksoivat nimittäin n. 3€/m ja 1,5€/m.

Kiellettyjä kaapinpohjaostoksia (eli ei mitään tarkkaa tarvetta tai suunnitelmaa) tuli tällä kertaa tämän verran:


2 m Bon voyage -kangasta
0,8 m Lapaskangasta
0,7 m keltavalkoraitaista trikoota
0,7 m lilaa neulosta (kuvan pupucollegepala tuli omasta kaapista sovittelemaan sävyjään yhteen. Sopi.)
1 m oikeasti vanhan näköistä ihanaa kevyttä puuvillaa (?)

Nämä viimeksi luetellut maksoivat yhteensä 8 €. Että suosittelen todellakin käymään. Oikein ajan kanssa. Eli jos jättää tikkikankaan pois laskuista, niin sain alle kahdellakympillä n. 12 metriä kangasta.


2 kommenttia:

  1. Kade. Toi keltaraitsne ja lilat noista olis munki mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois pitänyt ostaa ekstrakankaita ja laittaa blogiarvonta tai Nopein hihkaisija saa pitää -kampanja. ;)

      Poista