13.8.2014

Freesi -a/ä


Vaikka aamut aloitankin freesinä, ja jokseenkin reippaana lähden vielä kotiin, niin illat on menneet aika nuupahduksissa. Hirveän vaikeaa olla sanomatta töistä muuta, mutta kai se olisi selkein linja. Tykkään, sen nyt vielä sanon, ettei kukaan tulkitse toisin.

Nyt on vähän kuumettakin.

Voiko olla kuumetta sen takia, että on lihakset niin jumissa, vai sattuvatko nyt nuo vaivat säkällä samalle hetkelle? Syy-seuraus nimittäin tuntuu juuri tuolta: hartiat jumittaa, niska jumittaa, leukanivelet jumittaa, kaula jumittaa, päänahka jumittaa. Ja sitten alkaa tulla kuumetta.





Tänään lempikukka on freesia, ja ne saavat tässä nyt piristää valivalioloa ja -tekstiä. Kummasti niin tekevätkin.



2 kommenttia:

 1. Töiden aloitus tuo aina pientä väsymystä mukanaan. Onneksi se yleensä menee ohi, kun keho ja mieli tottuu uuteen(uudestaan) tiiviimpään elämänsykkeeseen.

  Kukat piristää aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että arkirytmin muutokset tuo aina mukanaan aika kokonaisvaltaisia "oireita". Ekana päivänä oli jalkapohjat ihan kipeinä seisomisesta, mutta nyt ei tokikaan enää kipeydy päivän aikana. Nopeasti siihen siis onneksi mukautuu. Kunhan vain vielä saisin nämä hartiat siihen kuntoon, että nekin pysyisivät mukana, eivätkä pamahtaisi täysin... Ja kyllä, niin piristää, siis kukat! :)

   Poista