5.8.2014

OrientoitumispäiväKävin tänään työpaikalla. Siirtelin kirjapinoja pöydän nurkasta toiseen. Paljon muuta en tuntenut saavani aikaiseksi. Tosin mieli on nyt rauhallisempi, joten ehkä se oli orientoitumista. Vielä en tiedä yhtään, miten aion käytännössä handlata yhdysluokan.

Kaksi pientä hoitoreppua on pakattu eteisen lattialle. Itselleni hankin täksi vuodeksi korin. Sekin on pakattu. Kahvipaketti ja kalenteri. Kyllä mua vähän nyyhkytyttää omieni puolesta, kun keskiviikosta alkaen omistaudun taas puoliksi toisten lapsille. Ja hoitopaikan kynnys on jostain syystä kesällä kasvanut ihan ylivoimaiseksi.

Mutta oman orientoitumisen onnistumisesta kertoo keväältä tuttu, tänään palannut ilmiö: kutsun taas vahingossa mainoskatkoja välitunneiksi.


6 kommenttia:

 1. Miltä näyttää työkori?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koppa! :) Kauppakori, jonka pohja on opeoppaan kokoinen. Saa kuljettaa kirjat ja paperit pinossa, eikä pystyssä. Jospa pysyisi oppaat kunnossa tämänkin vuoden. Vaikka just vasta hoksasin, että eihän mun ollut tarkoitus kuljettaa niitä kotiin ollenkaan... ;)

   Poista
  2. Mietin romanttisesti että se olis sellanen punottu kori, ehkä jopa kansilla
   :) siksi siis kysyin kun fiilistelin asiaa. Voimia töihin!
   -r

   Poista
 2. No se oliskin ollut hieno, punottua vähän etsin ensin. Tavallaan on punottu tuokin, mutta semmoinen tylsähkö kuitenkin tuohon sun visioon verrattuna. ;) Ja kiitos!

  VastaaPoista
 3. Minä pakkasin "työkassiini" pari vaippaa, vaihtovaatteet, sideharson, hoitoalustan ja pyllypyyheen. Sitten kun jaksetaan/viitsitään lähteä jonnekin pois kotoa, on kassi valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kuulostaa tutulta tuokin "työkassi". Mutta aikansa kutakin, ja nyt tämä penaali-kalenteri-avaimet -sisältö kuulostaa sopivammalta. ;) Toki ihanaa aikaa vauvavuosikin on kaikkine haasteineen. Tsemppiä siihen! :)

   Poista