22.8.2014

"AAH" teillekin!


Oppilas 1: Hei ope, mitä teitte viimeksi musalla?

Ope: No kuule, opeteltiin koululaisjumalanpalveluksen virsiä.

Oppilas 2: Joo, jäit muuten paljosta paitsi! Se oli tosi hauskaa!

Hetken kuulostelin, oliko lausunto vinoilua, vai faktaa, mutta tosissaan oli ja muut yhtyivät fiiliksiin. Ja olihan meillä hirveän hauskaa. Kun laulun melodia oli opittu, etsittiin syntikasta kivat taustabiitit ja tehtiin laulusta uusia versioita, mm. räppiä.

Oppilas 3: Hei ope, sä oot paras musaope, kun sä ymmärrät niitä "AAH"-juttuja (=semmonen cheekkiähkäisy).



On kivaa, kun saa pienten lisäksi opettaa välillä isommillekin, ja vieläpä musaa. Saa olla rennompi, eikä tarvitse pelkästään ohjata ja paimentaa. Välillä epäillyttää, onko työ eka-tokaluokassa liian samaa, kuin se on kotona. Mikä kulminoituu siihen, että kotona en jaksa olla yhtään niin kärsivällinen, kuin koulussa. Yritän keksiä jonkun keinon siihen, etteivät omat lapseni joutuisi kärsimään paitsi omista, myös oppilaiden hölmöilyistä.

Oon pitänyt vetäytymistä kodin hiljaiseen työhuoneeseen heti työpäivän jatkeeksi pelkästään itsekkäänä. Mutta onkohan sillä kuitenkin ratkaiseva rooli sen pinnan palautumisen kannalta?

Rankka sairasteluviikko on kiva päättää viikonloppuun. Ja meidän kannalta kiva, kun lapsen sairaspäivistä toiselle osui tätipäivä. Tädin kannalta ei ehkä niin kiva. Kiertäispä pöpö muut. Oltaispa jo valmiit näiltä osin. Siinä toivossa, hyvää viikonloppua!



3 kommenttia:

  1. Etsin ratkaisua tähän työ-kärsivällisyyden jatkoa kotiin. Tai siis tällä hetkellä se vielä onnistuu kun hoitotaival on vasta alkanut ja olen herkillä itsekin. Mutta pian se loppuu. Sairastelu alkoi täälläkin. Kohti uusia pöpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vinkkaa, jos löydät ratkaisun. ;) Ja äh, sairastelua sielläkin. :( Tsemppiä taisteluun pöpöjä vastaan!!

      Poista
  2. Hahaa, toi on ihan loistava! Joskus aiemmin törmäsin siihen, ja se oli yhden silloisen Jare-fanin (=kummipoikanne) mielestä ihan hepulihauska. :D

    VastaaPoista