20.3.2014

Viikonlopulle tulppaaneitaViikonloppu lähestyy lupaavasti ja uhkaavasti. Kivaa on irrottautua työstä, mutta jännitystä tuo se, että mr Pii lähtee reissuun, ja mulla puskee itellä päälle kaikki töistä poimitut pöpöt. Flunssat ja ne epämiellyttävämmätkin tautiriesat. Just nyt. Varsinkin, kun meneillään on muutakin hermoja raastavaa. Pitäkää siis peukkuja, että pakka pysyy jokseenkin siedettävästi koossa, ja pöpöt pääsisivät kunnolla niskan päälle aikaisintaan maanantaina. Enkä mä piitttaa, vaikka jäis kuumeet ja räkätaudit (niistä epämiellyttävemmistä puhumattakaan) kokonaankin välistä.

Äsken ostetussa tulppaanikimpussa oli kuminauha hiertänyt monta kukkaa poikki, mutta näyttäähän ne katkenneet kukat aika hauskalta viinilasissakin. Enkä yrittänytkään odottaa valoisaa kuvaushetkeä, saati ottaa kännykän sijaan kuvia oikealla kameralla. Hämyisiä (ja vähän laiskoja) terveisiä mun oli tarkoituskin tulla teille vielä torstain viimeisten hetkien kunniaksi toivottelemaan.

Perjantai-iloa huomiselle, koitetaan pysyä terveinä ja nauttia vapaapäivistä!


2 kommenttia:

 1. Kauniita! Mulla on ollut tänä keväänä tulppaaneja tosi paljon koko ajan pöydällä. Eilen mies kiikutti mulle liljan. Se on ihan superkaunis, joskin sen voimakas tuoksu vähän tuppaa vaivaamaan sekä mua että Esikoista.. :)

  Toivotaan että pysytte terveinä! Mulla nous eilen kuume. Eihän tässä vielä mitään ollutkaan. Blaah. No, täytyy koittaa pysyä positiivisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liljat on kyllä juhlallisia! Meillä on kukkapenkissä valkoisia, keltaisia ja punaisia, niitä on kiva napsia kesällä sisällekin. :) Pitäis vain opetella viherpeukalotaitoja niin, että saisin ne kukkimaan yhtä komeina, kuin sinä kesänä, ku muutettiin tänne... ;)

   Mutta että flunssaa teilläkin vaihteeksi?! Onpa tylsää! :( Pikaista paranemista ja iloa viikonloppuunne!

   Poista