31.3.2014

Luopuisinko?Tyhjensin kaappia tulevaa kirpparikuormaa varten. Nyt, kun ollaan asuttu tässä kodissa reilut 1½ vuotta, on helppo tehdä päätöksiä vaatteiden suhteen: jollen ole jotain käyttänyt tuossa ajassa, tuskin tarvitsen sitä jatkossakaan. Vaatetta lensi kirpparikassiin vinot pinot.

Tätä ihanaa en kuitenkaan saa sinne kassiin käärittyä, vaikka käyttöaste on ollut sitä luokkaa, että pitäisi laittaa tämäkin hyvä kiertämään. En malttaisi. Kyseessä on parin vuoden takaa Me&I:n ihana velourpaita. Rakkautta ensisilmäyksellä ja edelleen priimaiskussa. Mutta kun. Se kinnaa. Oli alunalkaenkin vähän pieni, enkä näköjään oo vuosien saatossa kutistunut.

Ehdotuksia, mitä tälle tekisin? Vaihtaako joku isompaan vastaavaan? (Tämä on siis S-kokoinen, M sopisi mulle paremmin.) Tai tekeekö joku sellaisen tunteisiini vetoavan sijoittamissuunnitelman, josta en voi kieltäytyä?Ja ei, ne eiliset näpyt on melkein kaikki kadonneet. Olin jo (taas) ihan varma. Toisella kertaa sitten.

4 kommenttia:

 1. Tee siitä pikkutytölle tunikan tai hameen tai jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovittelinkin sitä jo Pienimmän päälle, mutta en taida uskaltaa leikellä kuitenkaan. Kangas on kyllä ihanan värinen ja pehmeä, ois varmasti ihana mekko!

   Poista
  2. Löytyy netistä hyviä tutorialia jotka näyttävät kuinka tehdä pienemmän paidan isommasta.

   Poista
  3. Toistaiseksi jätän vielä kaappiin roikkumaan, ei oo yhtään ompeluinspiraatiota. Ja kieltämättä elättelen vielä toiveita, josko se sittenkin jossain vaiheessa muuttuiskin sopivamman kokoiseksi MULLE! ;D Mutta ois mulla kyllä vino pino muitakin paitoja, joita vois kutistaa lasten kokoon, jos iskis se inspiraatio! ;)

   Poista