14.3.2014

Makuuhuone muuttui
Vetoa lyöneille tiedoksi, että teknisestä näkökulmasta makkariremppa valmistui keskiviikkona. Taulut ja muut sisustukselliset elementit muotoutunevat hiljalleen. Ellen sitten ehdi tottua tyhjyyteen, kuten yleensä käy.

Vaaleanvihreä tapetti vaihtui kirkkaanvalkoisiin seiniin ja yhteen tapettiseinään. Tykkään seinämateriaalina valkoisesta maalista kaikkein eniten. Valo ja varjojen kontrasti ovat siinä parhaimmillaan. Se on jotenkin tosi vaikuttavaa ja kaunista. Myös tehosteseinän kiiltävä tapetti korostaa valoa omalla hauskalla tavallaan. Päiväpeiton sopivuudesta huoneeseen en oo vielä ihan vakuuttunut, vaikkei se ne nyt suorastaan seinän kanssa riitelekään. Valkoisen kaverina huoneessa vaikuttaa koivun väriset asiat. Hyvä yhdistelmä, tykkään.


Yöpöytää korvaa toistaiseksi jakkara. Mielessä muhii hassu idea yöpöytäratkaisuksi. Katsotaan, realisoituuko suunnitelma joskus. Pitäisi vakuuttaa ensin itsensä ja sitten mr Pii. Ja sitten saada mr Pii vielä askartelemaan se idea valmiiksi tuotteeksi.Mr Piin käsialaa on myös kaunis pallotuoli. Jonka päälle hän itseoikeutetusti (?) kokoaa usein valtavan vaatevuoren. Kattolamppu ei oikein mätsää väreistään huoneeseen, mutta muotokieleltään rimmaa hauskasti pallotuolin kanssa. Jos en ehdi unohtaa värin epäsopivuutta, menee lamppu pikimmiten vaihtoon. Vähän kyllä pelkään, että unohdan...Varsin hassua on, että nyt valkoisten seinien myötä lämpenin aivan äkkiarvaamatta tuolle kuultovalkoiseksi maalatulle katolle, jota lähes vimmatusti oon tähän asti inhonnut. Oho. Mut ei se mitään, tässähän kävi siis oikein hyvin. Ja ostin erikoiset ruman violetin ruskeat housutkin. Värisilmässä on taas jotain ihmeellisiä muutoksia havaittavissa. Onkohan se vakavaa?

(Loppuun vielä muuttopäivänä samaisen huoneen oviaukosta räpsäisty kuva...)


20 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Munkin pitäis löytää aikaa ja intoa maalat koko taloon, haha! Ja mulla on just sama koivu laatikosto, jos se on ikeasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ikeasta. :) Koko talon maalaaminen kuulostaa aikamoiselta urakalta, mutta pala kerrallaan, pikkuhiljaa. Sitten, kun siltä tuntuu. Musta tuntuis jo nyt, että voitas ottaa seuraava huone käsittelyyn, mutta toinen tekijä ei oikein inspaantunut heti... ;D

   Poista
  2. En mä ikinä tunnu niinkun haluaisin maalata, haha! Siitä en pidä ollenkaan, pitää olla niin tarkka. Mielummin ompelen ja kudon. :) Tai maalaan kuvia eikä seiniä.

   Poista
  3. No sittenhän maalaushomman voiki teettää jollain muulla (pitää vaikka talkoot!). Ja oikeestihan sen voi kyllä jättää vaikka tekemättä, ja keskittyä sen sijaan käsitöihin ja muihin kivoihin juttuihin. ;)

   Poista
 2. Kauniin harmoninen makkuuhuone! Ja aivan ihana pallotuoli. On suuri vääryys, että sen päälle kasaantuu vaatevuori, mutta minkäs teet jos se on Mr Piin tekemäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos! :) Kyllä mä vähän nalkutan siitä vaatekasasta, silti. ;D (Toki mullakin saattaa tulla kasoja jonnekin, mutta nyt olikin puhe vain pallotuolin päälle kertyvistä kasoista. ;D)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään! Tosin näitä kuvia tässä vielä analysoin, ja totesin näiden kautta näyttävän vähän levottomammalta, kuin miltä oikeasti näyttää. Kun tuo tapettiseinä on todellisuudessa aika haaleasti kuviollinen, mutta valitsin tietysti tähän kuvat, joissa kuvio parhaiten näkyy. ;) Enkä juurikaan kuvannut sitten niitä kolmea vitivalkoista seinää. ;)

   Poista
 4. Nätiltä näyttää. Pallo on aivan super!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mr Pii myhäilee varmasti tyytyväisenä pallon saamasta huomiosta. ;)

   Poista
 5. Hieno tuli! Kyllä kannatti tehdä remppaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja melkein jäi innostus päälle! :D Tai siis mulle vain, ei muille. ;) Ja toisaalta "loppusiivot" oli aika rasittavaa, ja nyt kun ne on tehty, ei tee ollenkaa yhtä paljo mieli alottaa alusta, ku vielä pari päivää sitte. ;)

   Poista
 6. Tulipas hieno! Pienikin muutos tuo aina uutta kivaa ilmettä. Meillä olis kans vastaavanlaista urakkaa edessä, kunhan sais tuon toisen puoliskon innostumaan.. Ehkä pitää vaan alkaa repimään tapetteja :) Mukavaa kevään jatkoa teille :) Kylään saa tulla:) -Jonsku N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se yhtäaikainen innostus onkin kyllä isoin haaste! :D Tosin kyllä ne valmiiksi revitytkin tapetit saattais auttaa inspiraation löytymisessä, hehe! ;D

   Itseasiassa sillon, ku lopulta lähdettiinki sitte pyöräillen rautakauppaan, mainitsin kauniin päivän puuhavaihtoehtona myös siitä, että sun kans joskus puhuttiin laavuilusta tms. Ois kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa! :)

   Poista
 7. Laavuilu ja kyläily sopii :) Pitäis varmaan sopia etukäteen kun mulla tuppaa jäämään retajamaan tälläiset asiat.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta: "pitäis joskus" -lauseilla ei kyllä mitään saa järkättyä, tiedän kans kokemuksesta. ;D Eli mitä tehdään, missä nähdään ja koska? :) Meillä on keskiviikkoillaksi menoa ja viikonloppuna mr Pii lähtee reissuun (mikä tarkoittaa JOKO sitä, että ollaan seuraa vailla koko ajan, TAI sitten sitä, että karataan mummolaan tms), mutta muuten on muistaakseni arki-iltapäivät ja viikonloput tyhjää täynnä. :)

   Poista
 8. Tänä iltana ei ole mitään, to on akselin liikuntakerho. Lauantailla on suunnitelmat vähän auki nyt jos ne ei toteudu niin kyläily sopii :) tai su aamuna laavuineen:)

  VastaaPoista