22.3.2014

Junnaan eilisessä


Mua joskus ärsyttää blogit, joissa on joka kerta samanlaisia kuvia samoista kohteista. Silti mun tulppaanit pääsevät vielä päivänvalossa kuvattuina tänne. Tykkään niiden hassusti kihartuneista varsista.

Vietän viikonloppua kolmestaan naperoiden kanssa. Mr Pii on reissussa, ja mulla on kaappi täynnä mielialalääkkeitä, joita varmuuden vuoksi eilen herkkukauppa-Lidlistä hain. Eli sipsiä ja muuta hyvää. En osaa tehdä Lidlissä viikko-ostoksia, mutta herkkukauppana se on mun ykkössuosikki. Harmi, että söin lounasta niin paljon, ettei tee yhtään mieli herkutella päiväuniajan kunniaksi. Eikä mielialakaan kaipaa lääkkeellistä (siis niistä herkuista puhun edelleen) kohennusta, vaikka tuon eilisen testin takia huomaankin kesken ulkoleikkien tai ruokailun vaipuvani murjottamaan noita oivaltamiani lukkoja. Ajatukset pyörii aikalailla niissä tunnelmissa, mutta jatkan toistaiseksi niiden ruotimista joko pääni sisällä, tai sitten kyseisen jutun kommenttiboksissa. En nyt usko ketään niin paljon kiinnostavan mun tänkertainen identiteettikriisini. (Todennäköisesti kuitenkin palaan siihen joskus....)

Isoveli paimensi sylissään rimpuilevaa Pikkusiskoa, ja kutsui sitä lempeästi sekä Tonttuseksi, että Kinkkupussiksi. Ensimmäistä oon varmaankin käyttänyt itse, mutta jälkimmäinen on nyt kyllä kuultu vähän väärin. Ei siinä mitään.6 kommenttia:

 1. Voi ei, taas täällä kommentoimassa! Koska olen tätä itse-analyysiä harrastanut, suosittelen kokeilemaan vielä tätäkin: http://www.namaste.fi/fi/enneagrammi
  Minä olen 6. Niin hyvässä kuin pahassakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ku ei mitää "voi ei", vaan just kiva, kun kommentoit! :D Ja tuokin testi sopii tämmöisen identiteettikriisin ohelle hyvin, muutama uusi ajatus sieltäkin tarttui mukaan. Tosin oli vaikeampi jotenkin vastata kysymyksiin pelkkien sanojen perusteella! Etukäteen pyörittelin, että mikäköhän oon noista (siis katsomatta kuvauksia) ja osui oikeaan: luova individualisti (ei ihan kaikki täsmännyt, mutta moni). Eka aattelin, että "avulias huoltaja" en oo kyllä yhtään, mutta se tulikin kakkosvaihtoehtona, ja löysin kyllä siitäkin monta itseeni sopivaa kohtaa (ne negatiiviset ainakin, haha!). Kiinnostavaa tämäkin testi, kyllä. Miettimislinjoilla jatkuu siis tulevakin yö. :)

   Poista
 2. Kuule, tsemppinä sanon, että kaikki murjottaa aina enemmän tai vähemmän, kun hiffaa itsestään jotain uutta. Siis sellaista, mikä ei ehkä imartele. Terveisin aika monta kertaa murjottanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja varsinkin, kun ne on niitä piirteitä, joita on itsessään jossain määrin halunnut vaaliakin. Pöh. Mutta kuten tuolla aikaisemminkin jo sanoin, niin ehkä mun täytyy nyt opetella perustelemaan itselleni se käytökseni jotenkin toisella tavalla, kuin miten nyt perustelen, niin sit se vois olla ok. ;)

   Mä putoon jo muuten itekin välillä kärryiltä näistä ajatuksistani, ja puolikkaista lauseista, joita muotoilen toisella kädellä ja puolella ajatuksella, kun oon vähän pihalla vielä. ;D Mutta kiitos tsempeistä, ja iso kiitos linkkivinkistä (tänhän vois kuulla halutessaan myös semmoisella "kiitti vaan tästäkin päänvaivasta" -äänensävyllä. ;D)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo nyt ne hekottaa vielä enemmän! :D Tosin ovat toisesta päästäkin jo sen verran rumia, että saavat lähteä viimeiselle matkalleen...

   Poista