6.3.2014

PikkujuttujaNyt on semmoinen olo, että on liikaa hommia. Ei mitään isoja, mutta tuhat pikkujuttua, joihin on helppo sanoa joojoo, ja sitten on ihan yhtä helppo unohtaa koko juttu.

Tosi ärsyttävää, kuormittavaa. Kymmenittäin asioita, joita en oo tajunnut kirjoittaa ylös minnekään, mutta jotka kutkuttelevat painostavasti siinä tietoisen muistamisen rajamailla. Mutten muista. Ja toisaalta parempi niin, koska ei mulla oikeastaan olisikaan yhtään enempää aikaa hoitaa edes niitä pikkujuttuja. Kunhan vain saisin nyt kaiken jotenkuten pysymään koossa vielä huomisen, sitten nollaillaan taas pari päivää.

Olisi voinut luulla, että hiihtoloman jälkeen olisi iisi ote arkeen. Päinvastoin. Ehkä se tästä taas, kun lomailukin unohtuu hiljalleen.

Minä ja turhan paljon pikkupuuhaa

4 kommenttia:

 1. Minua helpotti hurjasti tämä: http://tomorrow.do/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kirjotin tänään kaikki (muistamani) todot lappuselle kalenterin väliin, ja oon kieltämättä muutenkin enemmän kynä-paperi -ihminen. Mutta meidän perheessä eräs toinen kiinnostui tuosta linkistä, ja uskon, että sille toi taas ois just Se Juttu! :D

   Poista
 2. Nämä lähtee piiitkästä aikaa mökille pyjamabileitä pitämään.Lukemattomia lehtiä ja keskeneräinen kirja mukana ja tietysti herkkuja.syli kaipaa kyllä pikkuisia kullanmuruja,mutta jospa ensviikolla tai sitte ku teille sopii nähtäis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kuulostaapa kivalta! Mullekin maistuis taas joskus mökkeily, mut ei nyt tänäviikonloppuna taideta tulla rauhaanne häiritsemään. ;) Kullanmuruja sopii kyllä tulla treffaamaan! :)

   Poista