24.3.2014

Siirappinen maanantai-iltapäivä
Käväisin pikaisesti kotona kääntymässä ennen kuin hain lapset hoidosta. Keittiö oli hiljainen, aurinkoinen ja houkutteleva, siitäkin huolimatta, että auringonpaiste paljasti armottomasti edessä olevan ikkunanpesu-urakan. Päätinkin heittää takin naulaan ja käyttää tehokkaasti arvokkaat 7 minuuttia jätskikipon äärellä, lempipaikalla apupöydällä pikkuikkunan alla. Kivaa! Tai jättikivaa, kuten Pojalla on tapana paisutella kaikkia adjektiiveja tätä nykyä.

Eiks ookin vähän ällöttävä ajatus laittaa siirappia jäätelöön? Mulla on ihan pohjaton makeansietokyky... Sain virtaa pienestä tauostani niin, että jaksoin kierrättää konkkaronkkaa kirjakaupat ja kirjastot läpeensä, yhden tavaratalonkin. Ei löytynyt Tunne lukkosi -kirjaa eikä kumppareita.


(Vastaanotetaan keittiöremontti-ideoita ja -tekijöitä...)

6 kommenttia:

 1. Ooo, sun pitäis maistaa maple siirappia jätskin päällä. Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkemmin muisteltuna toi mun siirappijäätelöajatus lähti siitä, kun Helin Kanadasta tuoma vaahterasiirappi loppui, ja kokeilin jäätelön kaveriksi korvikkeena tavallista. ;) Muistaakseni lähikaupasta sais kyllä vaahterasiirappiakin, mutta "eksoottisena herkkuna" maksoi maltaita. ;D

   Poista
  2. Täälläkin vaahterasiirappi on aika kallista, niin voin kuvitella kuinka paljon maksaa siellä! Mun lempijuttu jäätelön päällä on karamellisoosi, tai kuinkan sen sanois suomeksi. :)

   Poista
  3. Täällä puhuttais varmaan kinuskikastikkeesta. Vai onkos kinuski- ja karamellikastikkeet eri asia? No, hyvältä ainakin kuulostaa molemmat. :) Miltäs kanadalaisserkun korvaan kuulostaa turkinpippurimurska jäätelössä? Mr Piin herkkua.

   (http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyrkisk_Peber)

   Poista
 2. Mutta teidän keittiöhän on IHANA! Miksi sitä pitäisi remontoida?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä oikein tiedä, väreissä ei oikein oo "sitä jotain". Haluaisin valkoista kontrastiksi, kun nyt kaikki melkeinjonkunväristämutteikuitenkaanminkään. Valkoiset seinät? Valkoiset kaapinovet? Ja toisaalta haluaisin kyseenalaistaa sisustuksen kaikilta osin. Muuttamalla kaiken, vois saada "itsensä näköistä". (Eli ei vielä hajuakaan, minkä näköistä.) Tiedämme siis toki kaikki, ettei tämmöistä asiaa tuu tapahtumaan vuosikausiin. ;)

   Poista