21.2.2013

Oranssien housujen päivä

Koittipa päivä viime yönkin jälkeen. Jossain määrin olen yllättynyt.

Päivä, jona olisi viisainta lähteä päivälepoaikaan reissuun. Ettei vainkaan kuvittelisi pääsevänsä itse hengähtämään. Todennäköisestä pettymyksestä aiheutuvat seuraukset pelottavat ja nolottavat valmiiksi...

Päivä, jona keitin suosiolla kaksi kupillista aamukahvia ensimmäistä kertaa ikinä. Ikinä.

En millään jaksa kuvailla enää tarkemmin. Siispä vain lisään kuvan meidän oransseista housuista.

Päivä, jona oranssit housut ovat viimeinen, vähän jo huvittavankin epätoivoinen keino ylläpitää mielenterveyttä.                    ...Blogin lisäksi.11 kommenttia:

 1. Entä jos nostaisit sen päiväunittelijan sisälle? Vai ootko jo kokeillut? Hirmusti harmittelen täällä puolestasi, vaikka se ei kyllä auta. Mutta kumminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jasitmun pitivielä sanoa, että teidän housut on ihanat! (Voihan välilyönti! En jaksa korjata!)

   Poista
  2. Päiväunittelija on yllättänyt positiivisesti: suht vähillä hyssyttelyillä posottelee jo toista tuntia. Eilen nukkui lopulta (vaunuissa)varastossa ja sitten kylppärissä, toppavaatteissa tietenkin. Siellä häiritsi lentäjät vähemmän. Tänään eivät oo muutamaa jyrähdystä lukuunottamatta tällä suunnalla hyörineet. Mietinkin tuossa hetki sitten, että voisiko Kaikkivaltias järjestää niin, että ihan vain mun hulluksitulon estämisen takia esim. kaikki lentokoneet hajoais kerralla. ;D

   Poista
  3. Ei ainaskaa vielä oo iltasanomat otsikoinu että sielpäin olis armeijan koneet pudonnu tai joku osunu niihin hirvipyssyllä. Tulkaa mökille sielä on rauha maas ja paljo hoitajia(yliväsyneitä toki nekin.)

   Poista
  4. Täytyypä ajatella viikonloppuna uudestaan, tässä on yks perjantai vielä selvittävänä. ;) Vaikka vois kyllä olla ihan terveellistä teidänki eristäytyä sinne keskenään. ;)

   Poista
 2. Tai jos vaan pyydettäis sitä järjestymistä, eikä tarvis ite päättää sitä keinoa? Kun sil vois olla sillee kaikille sopiva ratkaisu? Hyvä kuulla, että. siellä posotellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, luotetaan näin. Ja tarkennan siis miettineeni, että KÄVIKÖ siinä niin. Kun koneet yhtäkkiä lakkas jylläämästä. Että ei kai ne nyt mun takiani sentään. :D Miten itsekeskeinen voi ihminen ollakaan? ;D

   Poista
 3. Ratkaisu lentsikoihin löytyy teiltä varmaankin sieltä pikkuherran lelulaatikoista (vai vieläkö ne on autossa?): Peltorit! Ne lautetaan pikkuneidille päähän, kun menee pihalle nukkumaan, niin ei häiritte mikään meteli!

  Ja me osallistumme myös mökkikarkeloihin lauantaista alkaen, tervetuloa. Aiomme mennä pilkille, tervetulos sinnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mietin kyllä samaa eilen, että heräisköhän se, jos kesken unien laittaisin sille peltorit! :D Huomisen jälkeen taas vähän helpottanee noi päiväunet, kun lentoharjoitusten pahin piikki on ohi. Viikonlopusta, voi olla että kotoiluvkonloppu olisi tosi tarpeellinen, mut katotaan. :)

   Poista
 4. Miten sait muuten pienimmän nukkumaan silloin kun täältä lähditte? mä toiveikkaana toivon että olisitte saaneet hänet vaan kipattua omaan sänkyyn jatkamaan unia.. ;) Mun on pitänyt tätä sata kertaa kysyä!

  Ihanat pöksyt, ja tsempit sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein miettiä, että kuinkas se meni, ja valvomiseksihan se meni. Ja isompi ei nukahtanut matkalla ollenkaan. Mutta ihan huudoitta tais kuitenkin molemmat matkata ja aikanaan nukahtaa, eli ei nyt ihan mönkään mennyt. Ja sunnuntaina olikin sitten iskän aamuvuoro. ;D

   Poista