15.2.2013

Kesävaatepostia!

Olin silloin joku viikko sitten Me&I -kutsuilla. Poika valitsi sieltä itselleen paidan, suosikista ei ollut epäselvyyttä. Ja pari päivää sitten  tuli postista odotettu vaatepaketti.  Hymy venyi korvasta toiseen ja paitaa piti sovittaa heti, mikä on täysin poikkeuksellista. Kun sitten sovittiin, että kesällä voit tätä käyttää, on ensimmäinen kysymys aamulla ja päiväunien jälkeen ollut "Onko jo kesä?". Välillä on jo ehtinyt riisua toisen paidan valmiiksi ja tonkia uuden paidan kaapistaan. Tätä paitaahan siis täytyy välttämättä säilyttää alahyllyllä itse kyhätyssä mytyssä. Käden ulottuvilla.

Tyttöjen vaatteita mun on ollut vielä vaikea nähdä ja ostaa. Oon niin tottunut miettimään poikien vaatetarjonnasta suosikkejani, että edelleen hyppään automaattisesti mekkojen yli. Me&I -kutsuilla mietin tuon automekon kohdalla, että onpa söpö, sopisi tosi kivasti ystävän tytölle. Kunnes sitten vasta tilausta tehdessä tajusin, että omakin tyttöni voisi käyttää tätä ensi kesänä! Jollei nämä nyt ihan sukupuolineutraalia vaatetusta ole, niin ainakin sukupuolirajoja vähäsen härnäävää. Tykkään hirmuisesti.


Lasteni kaapeista löytyy aika niukasti "silmällä" ostettuja vaatteita, erityisiä tai trendikkäitä. Mutta muutamia Me&I -vaatteita siellä on, tykkään niistä. Hinnasta riippumatta ne on ostettu ihan samoihin tarkoituksiin, kuin halpisvaatteet: arkeen, leikkiin, käyttöön. Ja väitän kyllä, että ovat olleet maksettujen eurojen arvoisia: laadukkaita, kestäviä ja ainakin meidän lasten kasvutahdilla ihan hullun pitkään sopivia. Ja hirveän pitkään myös kestävät "uuden näköisinä", esimerkiksi itelle aikoja sitten hankittu pipo tuntuisi olevan paitsi ikuinen, myös ikuisesti hyvässä kunnossa.

Viimeksi pari tuntia sitten kiskoin sen päähäni ja vähän kävi mielessä, kuitenkin, että

onko jo kesä?4 kommenttia:

 1. Heippa! Käyhän kurkkaamassa sähköpostisi ;)

  VastaaPoista
 2. Mä hain kanssa paketin postista tänään! :D Pikkuveljelle toi samainen autopaita ja isoveljelle (ylläriylläri) dino!Kamala kangaskuumekin on, kun kaikkialle on tullut ihania kevät/kesäkankaita. Ihania keväänmerkkejä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkesäkesä! :) (vaikka mulle naurettiinkin, kun mietin iloissani, että pääsen 8 kk -neuvolaan huhtikuussa jo nätissä auringonpaisteessa kuivia teitä pitkin. )

   Poista