6.2.2013

Keltaista ja oranssia


Haluaisin julkaista jotain kivaa...
Taidanpa laittaa tähän pari kaikkienaikojenlempiväristä kuvaa.
Päivän Oranssit ja Kullankeltaiset Hetket:
Uusi kettuhuivi, jonka ostin tosi halvalla, josta saattaa tulla joskus vaikka jotain muuta. Miehen tuoman kimpun oranssit liljat alkavat vähän nuupahtaa. Olohuoneen lattialla lojuvia tietyökoneita

Jollerlarven, juutuben Dinojuna jaetulla näytöllä ja Oranssi Aamupalahetki kera kahden pikkiriikkisen. Pienempikin "istui" syöttötuolissa, käärittynä vilttiin kainaloista alaspäin. Hyvin pysyi ja hyvin viihtyi.

Jostain syystä ei nyt blogihomma anna mulle tänään  mitään. Ei omat blogit, ei muiden blogit. Kieltämättä on muutenkin sellainen päivä ja sellainen olo, muunkin kuin bloggailun suhteen. Vähän semmoinen tunne, kuin tökkivän tietokoneen kanssa: Yrittää tehdä ja toimia, mutta mikään ei oikein tapahdu niin kuin haluaisi. Jumittaa ja alkaa suututtaa.


2 kommenttia:

  1. Noita housuja luulin jo aiemmin kommentoineen, mutta taisin unohtaa salamerkit ja todistaa, etten ole robotti ja viesti ei siis tullut perille. Mistä ne siis on kotoisin? Pirtsakat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on usein ärsyttävän haastavaa todistaa, ettei ole robotti! Housut on ihan Seppälän alet, ja tuo kuva vähän vääristää väriä ja pintaa todellista kivemman näköiseksi. Mut hei, ne oli tosi halvat. ;D

      Poista