1.1.2013

2013Uudenvuodentinojen sijaan tulevaisuutta ennustettiin joulupipareista. Mulle ennustui kuu ja tähti, varmaankin lupailivat hyviä öitä (heheh). Mies ei ymmärtänyt pipariinsa taiteilemaani sotkua, eikä kyennyt tulkitsemaan sitä kuinkaan. Ennustus sekin. Poika sai tassunjäljen ja vieraat löysivät työ- ja perhejuttuja.Vielä löytyisi ennustuskeksejä, tulkaa kylään poimimaan omanne!

Uudenvuodenlupauksia en osaa tehdä. En kai koe minkään asian olevan kovin surkeasti, kun en kaipaa muutosta. Ainakaan mitään sellaista, minkä voisin omilla tekemisilläni aikaansaada. Tai ehkä jotain, mutta niitä en putkauta päivänvaloon. ;)


 ---------------------------------------------------------------------------------------

  Heidille pipari poimittu.
Anteeksi.
 Olisin poiminut uuden,
mutta sehän olisi ollut huijausta.
Tämä on se, johon truuttasin 
kaiken jäljelle jääneen mössön.
Miten tulkitset?

H3, sä sait myös todella
luovan yksilön.
 Kehitteles nyt tähän
 sitten jotain

9 kommenttia:

 1. Poimittu, tarjolla tuossa yläpuolella. Hups! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinä on paljon kaikkea hyvää? tai pilvi, jolla on piparireunukset? Että kiitosta vaan. Hanna osais varmaan tulkita paremmin. Pitää kysyä.

   Poista
  2. Kumpikin kuulostaa hyvältä! Asiakkaan oma tulkinta on aina hyvä tulkinta: sillä on taatusti itseään toteuttava vaikutus. ;) Toki Hannankin tulkinta kiinnostaa. ;)

   Poista
 2. Siis tässähän on ihan selvästi makiaa mahan täydeltä. Eli super hyvä vuosi tulossa, oikeastaan niin hyvä, että välillä olet itsekin ihan sykkyrässä (hyvällä tavalla) H3 ;)

  Mullekin ennustuspipari, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Porolta se näyttää, mut vähän myös Helkalta, joka juoksee kuolajojot villisti lepattaen ;) Lupasinkin urheilla tänä vuonna enemmän...(ihan selvennykseks lukijoille: Helka on koira)H3

  VastaaPoista