25.1.2013

Vauvamuistolaatikot

Laatikkoprojekti edistyy, sain laatikot maalattua ja peitettyä maalikerroksen läpi kuultavat "joulukoristeita" -tekstit kangaspalalla (liisteröin erikeeperillä). Ja sitten on näitä kaikkia härpätyksiä koristeina. Pitsiä, huonekalunauhaa jne. Askarteluliikkeestä löysin juuri sopivat puukirjamet, 0,40€/kpl!

Nämä ovat siis vauvamuistolaatikot, joihin aion kerätä vauvaonnittelukortit, tärkeitä vaatteita ja leluja vauva-ajalta. Mitä nyt sitten mukaan sopiikaan. Luultavasti tila loppuu aika äkkiä kesken.

Tytön muistoja
Pojan muistoja
Askarteluaiheesta jatkaakseni: sain tällaisen (blogityylikriteerit täyttävän) askartelukirjan Suuri Käsityö -lehden tilaajalahjana. Vaikken tämänhetkisestä arjestani löydäkään aikaa tällaiselle väkertelylle, on kiva kuvitella joskus-sitten-tekevänsä noita. (Sama pätee siihen Suuri Käsityö -lehteenkin.) Kaarnasydän ja sammalkranssi on siis kirjan nimi. Yksi idea, jonka saattaisin toteuttaa, oli kaikessa yksinkertaisuudessaan sytykerisut. Jostain syystä nämä takansytytsasiat on nyt sydäntä lähellä...

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat laatikot ja loistava idea!! Vieläköhän meiltä löytyis isomman juttuja niin, että vois tällaiset tehdä? Voit askarrella meillekin loodat, kun sulla ei varmasti muuta tekemistä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mihin se silmänisku-hymy tuosta viimeisestä lauseesta jäi. ;)

   Poista
  2. Joo ei ole paljo muuta tekemistä, mutta jos nyt en kuitenkaan. Meiltä ainakin löytyy Teidän Isomman juttuja mahdollista laatikkoa varten. ;)

   Poista
 2. Mä olen niii kateellinen sun aikaansaavasta otteesta! Mä vaan suunnittelen tälläisiä, mutta koska ne tulis toteutettua?! :D Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon toteuttanut aina silloin tällöin minuutin kerrallaan, ja vieläkin on kesken. Pitäisi olla joku lukittava huone, johon sais levittää kaikenlaista keskeneräistä, kun se esille ottaminen ja pois laittaminen vie aina niin paljon aikaa, ettei jaksa sitten edes aloittaa.

   Poista
 3. Ihan mahtavat! Meillä on jätkillä vaan sellaset kaupasta ostetut barbapapa-laatikot, nä on kyllä miljoonasti hienommat! Täytynee askarrella itsekin jossain vaiheessa tällaiset (sitten kun kaikilta muilta keskeneräisiltä projekteiltani ehdin), tosin varmaan tarvis tehdä kunnon isot arkut, kun noista laatikoista alkaa tila loppumaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ensin ajattelin, että tuonnehan mahtuu vaikka mitä, mutta totesin jo vauvakorttien vievän ehkä kolmasosan tilasta. Luultavasti näiden lisäksi on sitten tulevaisuudessa miljoona laatikollista sellaista tavaraa, mitä ei vain malta kierrättää. ;)

   Poista